Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Rietlanden 9 in Beverwijk 1948 NE

Rietlanden 9

1948 NE Beverwijk
Vraagprijs € 850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur
Net afgewerkte kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen entree, op uitstekende locatie nabij de op- en afrit naar de A-22 en op loopafstand van NS-station Beverwijk.

Locatie en bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping, op de begane grond bevindt zich Kwik-Fit. Het pand bevindt zich aan de rand van bedrijventerrein De Pijp, binnen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 110 m² In units vanaf 110 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te huur
Net afgewerkte kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen entree, op uitstekende locatie nabij de op- en afrit naar de A-22 en op loopafstand van NS-station Beverwijk.

Locatie en bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping, op de begane grond bevindt zich Kwik-Fit. Het pand bevindt zich aan de rand van bedrijventerrein De Pijp, binnen een minuut bent u op de Rijksweg A-22. Het treinstation bevindt zich op ± 1 kilometer.

Oppervlakte
± 110 m².

Indeling
Entree met opgang. Op de eerste verdieping liggen drie kantoorvertrekken, toilet, pantry en een archiefruimte.

Parkeren
Bij het gehuurde horen twee eigen parkeerplaatsen voor de deur. In de nabijheid is voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming
Bestemmingsplan Haven De Pijp Parallelweg.
Bestemming Bedrijf.
Bij twijfel over het door u beoogde gebruik adviseren wij u contact op te nemen met de gemeente Beverwijk.

Oplevering
Nette wand-, vloer- en plafondafwerking, airconditioning, kabelgoten, pantry en toilet.

Huurprijs
€ 925,-- per maand excl. BTW.

Servicekosten
€ 250,-- per maand ten behoeve van gebruik gas, water en elektra (niet verrekenbaar).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Voorbehoud
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

Voorwaarden
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Tot het moment dat eigenaresse een onvoorwaardelijke huur-/koopovereenkomst ondertekent, heeft eigenaresse het recht de verhuur-/verkoopprocedure te annuleren, zonder dat dit leidt tot enige verplichting jegens Gegadigden. In geen geval is eigenaresse verplicht een bieding van Gegadigden te accepteren. Het staat eigenaresse vrij om te besluiten hoeveel Gegadigden zij uitnodigt om deel te nemen aan de huurprocedure. Eigenaresse behoudt zich het recht voor te allen tijde met één of meer Gegadigden te onderhandelen. Gedurende de gehele verhuur-/verkoopprocedure heeft eigenaresse het recht wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden van de verhuur-/verkoopprocedure.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie over deze aanbieding, de huidige huursituatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 850,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 110 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 110 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Rietlanden 9, 1948 NE Beverwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.