Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Groenelaan 55 in Beverwijk 1942 EE

Groenelaan 55

1942 EE Beverwijk
Vraagprijs € 850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Groenelaan 55 1942 EE BEVERWIJK Te huur aangeboden Courante bedrijfs-/opslagruimte van 120 m2 VVO, gelegen in een woonomgeving. De bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur en een betonnen vloer en is bij uitstek geschikt als opslagruimte of kleinschalige werkplaats. Er is voldoende gelegenheid om gedurende werktijden te parkeren op eigen terrein. Het plaatsen van een (permanente) container...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m²
Lees meer

Omschrijving

Groenelaan 55
1942 EE BEVERWIJK

Te huur aangeboden
Courante bedrijfs-/opslagruimte van 120 m2 VVO, gelegen in een woonomgeving.

De bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur en een betonnen vloer en is bij uitstek geschikt als opslagruimte of kleinschalige werkplaats.

Er is voldoende gelegenheid om gedurende werktijden te parkeren op eigen terrein. Het plaatsen van een (permanente) container op eigen terrein is eveneens bespreekbaar.

Het vigerende bestemmingsplan is Woongebied West, de bestemming 'Bedrijf'. Bedrijven in categorie 1 en 2 zijn binnen deze bestemming toegestaan. Bij twijfel over het door u beoogde gebruik adviseren wij u contact op te nemen met de gemeente Beverwijk.

De huurprijs bedraagt € 850,-- per maand (geen BTW van toepassing).
Voor het verbruik van water en elektra wordt een voorschot van € 50,-- per maand in rekening gebracht. Dit voorschot wordt jaarlijks verrekend.

Neemt u s.v.p. contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie over deze aanbieding en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting De ruimte is gelegen in een woonwijk. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Prijs
€ 850,-
Oppervlakte
120 m²
Route van naar Groenelaan 55, 1942 EE Beverwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.