Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Breestraat 101 in Beverwijk 1941 EG

Breestraat 101

1941 EG Beverwijk
Vraagprijs € 850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR
Beverwijk - Breestraat 101 
De Stijlkamer

Herenhuis, patriciërswoning, koopmanshuis en oude pastorie. Het zijn enkele benamingen voor het monumentaal pand op de hoek van de Breestraat en de Bloksteeg.  De voormalige pastorie aan de Breestraat 101 in Beverwijk is volledig gerenoveerd. Dit 18-de eeuwse koopmanshuis bevat 15 kantoorvertrekken en prachtige...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 43 m² In units vanaf 43 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Beverwijk - Breestraat 101 
De Stijlkamer

Herenhuis, patriciërswoning, koopmanshuis en oude pastorie. Het zijn enkele benamingen voor het monumentaal pand op de hoek van de Breestraat en de Bloksteeg.  De voormalige pastorie aan de Breestraat 101 in Beverwijk is volledig gerenoveerd. Dit 18-de eeuwse koopmanshuis bevat 15 kantoorvertrekken en prachtige algemene ruimte. Allen afgewerkt met marmeren vloeren, monumentale ornamenten en museale schilderingen.

Object
Het aan te bieden object betreft een kantoor van in totaal circa 43 m² op zicht locatie. "De Stijlkamer" bevindt zich op de begane grond van het pand en heeft direct uitzicht op de winkelstraat. Met zijn prachtige 18e eeuwse schilderingen en grote ramen is deze kamer ideaal om kantoor in te houden. 

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen in het hartje centrum van Beverwijk op de Breestraat. Een prachtig woon-/werkgebied naast het Begijnenhof met zowel het Marlo terein op korte afstand. Tevens zijn er tal van winkels in de omgeving, zoals H&M, Douglas, Hema en verschillende lunchgelegenheden. Zeer goede bereikbaarheid door de gunstig ligging bij de op- en afritten van de A9 en A22 en de N203 (richting Zaandam).
Het NS-station is op loopafstand bereikbaar met de bushalte ook naast de deur.

Huurprijs
€ 850,- per maand, te vermeerderen met BTW. 

Voorzieningen
- 2 toegangsdeuren;
- cv-installatie;
- afgewerkte wanden met prachtige schilderingen;
- pantry en toiletten.

Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid (deels betaald) in de directe omgeving. 

Bestemming 
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening en kantoor wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk. 

Oplevering
In huidige staat.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg

Voorbehoud
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 850,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 125,25 Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1750 Bouwjaar toelichting Volledig gerestaureerd en gerenoveerd Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 43 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 43 m² Locatie Stadscentrum/dorpskern, Winkelcentrum Locatie toelichting Midden in centrum Beverwijk Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
43 m²
In units vanaf
43 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Kantine, sanitair, pantry/keuken
Route van naar Breestraat 101, 1941 EG Beverwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.