Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Winkelstrip Beverwijk in Beverwijk 1941 EE

Winkelstrip Beverwijk

1941 EE Beverwijk
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Winkelstrip Breestraat - Raadhuisstraat - Meerstraat

De winkelstrip die wij te koop aanbieden ligt aan de Breestraat, Raadhuisstraat en Meerstraat in Beverwijk. In de winkelstrip is gezorgd voor een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand winkelaanbod. De winkels liggen alle in het stadscentrum van Beverwijk op loopafstand van het NS station van Beverwijk en op enkele autominuten van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 2050 m²
Lees meer

Omschrijving

Winkelstrip Breestraat - Raadhuisstraat - Meerstraat

De winkelstrip die wij te koop aanbieden ligt aan de Breestraat, Raadhuisstraat en Meerstraat in Beverwijk. In de winkelstrip is gezorgd voor een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand winkelaanbod. De winkels liggen alle in het stadscentrum van Beverwijk op loopafstand van het NS station van Beverwijk en op enkele autominuten van diverse snelwegen. In de directe omgeving kan betaald of met een parkeervergunning geparkeerd worden. (Op zaterdag gratis parkeren).

In de omgeving van deze winkelstrip worden nog diverse nieuwbouwplannen gerealiseerd. Er wordt er hard gewerkt om de leegstand te verminderen. Deze ontwikkelingen bieden perspectief voor de winkeliers van het stadscentrum door een toename van klandizie.

Het betreft de volgende winkelunits:

Adres                    Winkel         Opp. M²       Servicekosten     Jaarhuur   
Breestraat    37        D-reizen         92                € 1.288,00        € 25.000         
Breestraat    37A      T-Mobile         75                € 1.680,00        € 25.000         
Breestraat    39       LEEG             130
Breestraat    39A   Blanco Milano  172               € 1.500,00        € 31.820     
Breestraat    41        Perelli Cippo  100               € 1.050,00        € 26.000     
Breestraat    41A            LEEG       272
Meerstraat    56        Scapino         1020              € 4.692,00      € 65.000             
Raadhuisstraat 1a    Beauty for Hair 52               € 260,04          € 8.400     
Raadhuisstraat 1b    Keratin&Beauty82                € 779,-           € 10.800   
Raadhuisstraat 1c    Tattoostudio     55                € 288,00          € 6.950         
 

De actuele huurstroom bedraagt thans ±€ 198.970,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voor meer informatie over de huurovereenkomsten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Verkoop geschiedt onder voorbehoud goedkeuring door verkoper.

Model-overeenkomst
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). 

Notaris
Terzake de verkoop is een projectnotaris aangesteld door verkoper. 

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Model-overeenkomst
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). 

Ouderdomsclausule
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Asbestclausule
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van  asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

Voorwaarden
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie, de huidige huursituatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 2050 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting De winkelstrip is gelegen in het stadscentrum en bevindt zich in de omgeving van diverse winkels en woonappartementen. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Noord-Holland
Leegstand (m²)
402 m²
BTW belast
Ja
Portefeuille
Ja
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
10
Oppervlakte
2050 m²
Aantal huurders
8
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 198.970,-
Route van naar Winkelstrip Beverwijk, 1941 EE Beverwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring