Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Breestraat 116 - 118 in Beverwijk 1941 EL

Breestraat 116 - 118

1941 EL Beverwijk
Vraagprijs € 1.125.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

BREESTRAAT 116 - 118 1941 EL BEVERWIJK Te koop Deze winkelruimte met royale bovenwoning is voor de verkoop beschikbaar. Het object is gelegen op een perceel van 534 m² op een A1-winkellocatie in Beverwijk. In de directe omgeving zijn onder meer het recent gerenoveerde winkelcentrum Beverhof met daarin de supermarkten Deen en Albert Heijn, Xenos en diverse lokale dagwinkels gevestigd. In de buurt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 378 m² In units vanaf 378 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

BREESTRAAT 116 - 118
1941 EL BEVERWIJK

Te koop
Deze winkelruimte met royale bovenwoning is voor de verkoop beschikbaar. Het object is gelegen op een perceel van 534 m² op een A1-winkellocatie in Beverwijk. In de directe omgeving zijn onder meer het recent gerenoveerde winkelcentrum Beverhof met daarin de supermarkten Deen en Albert Heijn, Xenos en diverse lokale dagwinkels gevestigd. In de buurt zijn verder een varia aan boutiques en H&M, Ziengs, Hema en Douglas gevestigd.

De woning is op dit moment verhuurd en wordt beheerd door Netbewoond. De woning kan zowel in verhuurde staat als leeg worden opgeleverd.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de zonkant van de Breestraat, op een A1-locatie. Het object is goed bereikbaar per auto en fiets, er is (beperkte) mogelijkheid om in de straat te parkeren. Op het Meerplein en in de Peperstraat is er ruime (betaalde) parkeergelegenheid. Het NS-station van Beverwijk ligt op enkele minuten loopafstand.

Kadaster
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Nummer: 8883
Grootte: 484 m²

Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Nummer: 8880
Grootte: 50 m²

Bestemming
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij onder meer detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca worden toegestaan. Op de verdieping is wonen toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Oppervlakte winkel
Circa 378 m² VVO

Oppervlakte woning
Circa 120 m² GBO

Indeling
Begane grond: Winkelruimte met aan de achterzijde opslagruimte met toilet en pantry. De winkel kan via een ruime achterom bevoorraad worden.
De woning heeft een separate opgang.

Neemt u s.v.p. contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie over deze aanbieding en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader en zullen u op verzoek relevante stukken toesturen.

Een transactie komt pas tot stand als na alle details overeenstemming is bereikt, deze afspraken in een koop-/ of huurovereenkomst zijn vastgelegd en deze overeenkomst binnen zeven dagen nadat deze door koper of huurder is ontvangen is ondertekend en door koper of huurder aan Teer Bedrijfsmakelaars is overhandigd c.q. verstuurd en hiervan een ontvangstbewijs is gestuurd. Deze laatste bepaling wordt standaard als opschortende voorwaarde opgenomen in de overeenkomst. Totdat verkoper/verhuurder deze overeenkomst integraal heeft ondertekend, is er expliciet geen sprake van een overeenkomst. Bij het afbreken van de onderhandelingen c.q. tot het niet ondertekenen van de overeenkomst door verkoper/verhuurder is deze niet schadeplichtig jegens koper/huurder.

Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, en wordt in de gelegenheid gesteld voor eigen rekening een bouwkundig/technische inspectie uit te laten voeren. Zie disclaimer in de brochure.Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, thans versie 2014, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) of het meest recente relevante ROZ-model huurovereenkomst met de bijbehorende algemene bepalingen.

De koopsom is kosten koper, te vermeerderen met de wettelijke relevante belastingen.

Ter zekerheid voor het nakomen van de afspraken, doet koper een borgstelling ter grootte van 10% van de koopsom. Deze dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of een bankgarantie.

De onderstaande clausules worden opgenomen in de koopovereenkomst. Verkoper behoudt zich het recht voor nadere clausules op te nemen:

Ouderdomsclausule
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Asbestclausule
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

Het object wordt geleverd in de staat waarin het zich bevindt ten tijde van het tekenen van de koopovereenkomst. Koper aanvaardt de feitelijke toestand waarin het object zich bevindt (as is).
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 1.125.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 378 m² Verkoopoppervlakte 378 m² Perceeloppervlakte 534 m² Frontbreedte 1450 cm Energie Energieklasse A Energieindex 0.83 Energie einddatum 21-11-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 378 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
378 m²
In units vanaf
378 m²
Verkoop vloeroppervlakte
378 m²
Frontbreedte
1450 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Breestraat 116 - 118, 1941 EL Beverwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.