Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Friesland

Regio Friesland

Vraagprijs € 325.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP Schans 22-23 8715 JP Stavoren Het Horecabedrijf Cafe Max in Stavoren is een kleurrijk en historisch café-restaurant, gelegen aan de elf-steden route. Het pand is 102 jaar oud en is begonnen als ‘De Sleepdienst’ in 1917. Van hieruit werd onderhandeld tussen sleepboot kapiteins en de zeilvaart over het verdere vervoer landinwaarts. Momenteel is het voornamelijk een eetgelegenheid, waar een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 354 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
Schans 22-23
8715 JP Stavoren

Het Horecabedrijf Cafe Max in Stavoren is een kleurrijk en historisch café-restaurant, gelegen aan de elf-steden route.
Het pand is 102 jaar oud en is begonnen als ‘De Sleepdienst’ in 1917. Van hieruit werd onderhandeld tussen sleepboot kapiteins en de zeilvaart over het verdere vervoer landinwaarts. Momenteel is het voornamelijk een eetgelegenheid, waar een relaxte sfeer hangt en waar de mensen kunnen onthaasten, met heerlijke vers bereidde producten die goed in de smaak vallen bij het publiek.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen in het waterrijke Friesland aan het IJsselmeer. Stavoren heeft al sinds 1061 Stadsrechten en niet onbelangrijk, één van de steden waar de tocht der tochten langs komt. Deze Hanzestad is tegenwoordig vooral geliefd bij de watersporters en is de thuishaven van de Friese vloot.

Overname
Het is uitsluitend mogelijk om het geheel in één koop over te nemen.
De vraagprijs voor de Goodwill en Inventaris bedraagt € 99.000,=
Het O.G. € 325.000,= KK (perceel oppervlakte 398 m2)

Bijzonderheden
Voor de echte horeca liefhebber ligt hier een fantastische uitdaging met de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Op 398m2 liggen er voldoende kansen. Het pand heeft enig achterstallig onderhoud, daar is rekening mee gehouden in de vraagprijs.

Oppervlakte
ca. 398 m²

Voorzieningen
Schans 22 & 23 vormen samen het volledige horeca bedrijf en woning (doet o.a. dienst als rookruimte). Boven een gedeelte van de panden bevinden zich ook ruimtes welke kunnen worden omgebouwd tot appartementen.

Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving op openbaar terrein.

Bestemming
Bestemmingsplan Breestraat e.o. waarbij dienstverlening, horeca en maatschappelijke doeleinden worden toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Oplevering
In overleg

Voorbehoud
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

Voorwaarden
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Tot het moment dat eigenaar een onvoorwaardelijke huur-/koopovereenkomst ondertekent, heeft eigenaar het recht de verhuur-/verkoopprocedure te annuleren, zonder dat dit leidt tot enige verplichting jegens Gegadigden. In geen geval is eigenaar verplicht een bieding van Gegadigden te accepteren. Het staat eigenaar vrij om te besluiten hoeveel Gegadigden zij uitnodigt om deel te nemen aan de huurprocedure. Eigenaar behoudt zich het recht voor te allen tijde met één of meer Gegadigden te onderhandelen. Gedurende de gehele verhuur-/verkoopprocedure heeft eigenaresse het recht wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden van de verhuur-/verkoopprocedure.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie over deze aanbieding en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 354 m² Verkoopoppervlakte 325 m² Perceeloppervlakte 318 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Friesland
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 99.000,-
Sector
Drankensector
Type
Café
Terras
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.