Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Kinderhuisvest 27 A in Haarlem 2011 NP

Kinderhuisvest 27 A

2011 NP Haarlem
Huurprijs € 925,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
KINDERHUISVEST 27 A
2011 NP HAARLEM

Mooie bedrijfsruimte in het centrum van Haarlem, dichtbij de Raaks gelegen. Deze fraaie ruimte is gesitueerd in het centrum van Haarlem op amper 3 minuten lopen van de stadskern. Haarlem NS Station is op minder dan 10 minuten loopafstand.Tevens op gunstige afstand gelegen van uitvalswegen en is er voldoende parkeergelegenheid in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² In units vanaf 105 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
KINDERHUISVEST 27 A
2011 NP HAARLEM

Mooie bedrijfsruimte in het centrum van Haarlem, dichtbij de Raaks gelegen. Deze fraaie ruimte is gesitueerd in het centrum van Haarlem op amper 3 minuten lopen van de stadskern. Haarlem NS Station is op minder dan 10 minuten loopafstand.Tevens op gunstige afstand gelegen van uitvalswegen en is er voldoende parkeergelegenheid in de nieuwe Raaks parkeergarage.

Oppervlakte 
Ca. 105 m².

Huursom 
€ 925,- exclusief BTW per maand

Voorzieningen
- Verlichting;
- Pantry;
- Toilet;
- Krachtstroom.

Bouwjaar 
1885

Parkeren 
De Kinderhuisvest is goed te bereiken zowel per auto als per openbaar vervoer. Parkeren kan in de directe omgeving en in de nabij gelegen parkeergarage “de Raaks”. Er geldt betaald parkeren in de gehele binnenstad. 

Bestemmingsplan
Gemengde bestemming: winkel en/of ambachtelijke bedrijven en dienstverlening.

Nutsbedrijven
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Nader overeen te komen een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
Per direct

Voorbehoud
Toestemming van en goedkeuring door eigenaar. Eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Model-overeenkomst
Conform het meest recente model ROZ-huurovereenkomst met de bijbehorende algemene bepalingen. 

Voorwaarden
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie over deze aanbieding, de huidige huursituatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 925,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1885 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² Vrije hoogte 330 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 105 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Toilet
Prijs
€ 925,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
105 m²
In units vanaf
105 m²
Vrije hoogte
330 cm
Route van naar Kinderhuisvest 27 A, 2011 NP Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.