Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
geen

De Trompet 2108

1967 DC Heemskerk
Vraagprijs € 325.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

TE KOOP
Zeer goed onderhouden bedrijfsruimte bestaande uit twee verdiepingen met kantoorruimte inclusief 6 parkeerplaatsen voor € 325.000,-.

Locatie en bereikbaarheid
De Trompet ligt zeer centraal in Heemskerk en heeft een goede verbinding met bedrijven uit de regio. De bereikbaarheid vanaf de A9 is uitstekend: in tijd van een minuut rijdt u de A9 op richting Alkmaar,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 158 m² In units vanaf 158 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
Zeer goed onderhouden bedrijfsruimte bestaande uit twee verdiepingen met kantoorruimte inclusief 6 parkeerplaatsen voor € 325.000,-.

Locatie en bereikbaarheid
De Trompet ligt zeer centraal in Heemskerk en heeft een goede verbinding met bedrijven uit de regio. De bereikbaarheid vanaf de A9 is uitstekend: in tijd van een minuut rijdt u de A9 op richting Alkmaar, Haarlem, Zaanstad, Amsterdam en Schiphol. Bij een dergelijke uitstekende ligging hoort natuurlijk een hoogstaande architectuur. Dit is gedaan met een juiste combinatie van functionaliteit en een goede uitstraling van de panden. De scheiding van bezoekers- en vrachtverkeer levert een hoge representatieve waarde voor het bedrijventerrein. Tevens is het gehele terrein voorzien van groen en is het omringd door een fraaie waterpartij.

Oppervlakte
Bruto vloeroppervlakte 323 m² totaal.
Verhuurbaar vloeroppervlakte 294 m² totaal.
Hoogte b.g. 3,3 meter.

Kadaster
Gemeente: Heemskerk
Sectie: F
Nummer: 1153

Gemeente: Heemskerk
Sectie: F
Nummer: 1179
Sectie: A6, A7, A8, A9, A10 en A11

Indeling
entree, luxe afgewerkte w.c.'s, technische ruimte, "schone" bedrijfsruimte met apart kantoor. De bedrijfsruimte is op eenvoudige wijze te veranderen in kantoorruimte. Dubbele houten deuren. Hardhouten trap naar verdieping, lichte kantoortuin met aparte spreekkamer en serverruimte. Volledig afgewerkte ruimte, wandafwerking (spacwerk), vloerbedekking, systeemplafond met armaturen, kabelgoten, zonwering, alarm (klasse 1) met intercom.

Het bedrijfspand bestaat uit twee bouwlagen, gemetselde muren in spouw uitgevoerd, volledig geisoleerd (vloer, dak en spouwmuur). Het object wordt verwarmd door een energiezuinige warmtepomp middels vloerverwarming/warmteterugwinsysteem ventilatiesysteem.

Het gehele terrein wordt bewaakt door middel van camera's, deze zijn aangesloten op een meldkamer.

Parkeren
Bij het pand behoren 6 privé parkeerplaatsen.

Oplevering
In overleg.
Thans verhuurd voor een resterende periode van twee jaar. Meer informatie omtrent de huurovereenkomst op aanvraag.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Model-overeenkomst
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Voorwaarden
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie over deze aanbieding, de huidige huursituatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 158 m² Perceeloppervlakte 165 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 158 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed, uitstekend Nevenbestemming Bedrijfsruimte Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Bedrijfsruimte
Regio
Noord-Holland
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
158 m²
Aantal huurders
1
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 27.000,-
Resterende looptijd contract
8 maanden
Functie
Bedrijfsruimte
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Prijs
€ 325.000,-
Oppervlakte
158 m²
In units vanaf
158 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
165 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Route van naar De Trompet 2108, 1967 DC Heemskerk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.