Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Huurprijs € 850,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Te huur Begijnenstraat 4 Lunchroom "Begijnenhofje" is per direct beschikbaar Deze leuke lunchroom is compleet ingericht en klaar om te worden geëxploiteerd. Locatie en bereikbaarheid De lunchroom is gelegen aan de Begijnenstraat te Beverwijk. Goed bereikbaar via eigen en openbaar vervoer. De snelwegen A-9 en A-22 zijn dichtbij gelegen. Oppervlakte ca. 60 m² VVO. Indeling Het is een net...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 60 m²
Lees meer

Omschrijving

Te huur
Begijnenstraat 4
Lunchroom "Begijnenhofje" is per direct beschikbaar Deze leuke lunchroom is compleet ingericht en klaar om te worden geëxploiteerd.

Locatie en bereikbaarheid
De lunchroom is gelegen aan de Begijnenstraat te Beverwijk. Goed bereikbaar via eigen en openbaar vervoer. De snelwegen A-9 en A-22 zijn dichtbij gelegen.

Oppervlakte
ca. 60 m² VVO.

Indeling
Het is een net afgewerkt restaurant, ± 30 couverts. Aan de achterzijde bevindt zich een dubbele toiletgroep, alsmede de volledig ingerichte keuken.
Bevoorrading kan geschieden via de achter ingang.

Voorzieningen
De complete inventaris is ter overname. Prijs in overleg.

Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving op openbaar terrein.

Bestemming
Bestemmingsplan Breestraat e.o. waarbij dienstverlening, horeca en maatschappelijke doeleinden worden toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Oplevering
Per direct.

Huurprijs
€ 850,-- per maand exclusief BTW.

BTW
De huur is BTW belast.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Voorbehoud
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

Voorwaarden
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Tot het moment dat eigenaar een onvoorwaardelijke huur-/koopovereenkomst ondertekent, heeft eigenaar het recht de verhuur-/verkoopprocedure te annuleren, zonder dat dit leidt tot enige verplichting jegens Gegadigden. In geen geval is eigenaar verplicht een bieding van Gegadigden te accepteren. Het staat eigenaar vrij om te besluiten hoeveel Gegadigden zij uitnodigt om deel te nemen aan de huurprocedure. Eigenaar behoudt zich het recht voor te allen tijde met één of meer Gegadigden te onderhandelen. Gedurende de gehele verhuur-/verkoopprocedure heeft eigenaresse het recht wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden van de verhuur-/verkoopprocedure.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie over deze aanbieding en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 60 m² Verkoopoppervlakte 60 m² Perceeloppervlakte 62 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen in de Begijnenstraat, één van de gezelligste winkelstraatjes van Beverwijk. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Noord-Holland
Welstandsklasse
A2
Ter overname
Ja
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant
Terras
Ja
Huidige aantal zitplaatsen
30

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.