Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Prijs n.o.t.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP ZEEWEG 27 1865 AB BERGEN AAN ZEE Dit kleinschalige appartementencomplex, bestaande uit zes netjes afgewerkte en goed onderhouden appartementen, is voor verkoop beschikbaar. De appartementen liggen op een zeer gewilde locatie aan de Zeeweg, op loopafstand van het strand van Bergen aan Zee. In de directe omgeving vindt u diverse restaurants en strandpaviljoens. Het dorp Bergen ligt op...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 261 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP

ZEEWEG 27
1865 AB BERGEN AAN ZEE

Dit kleinschalige appartementencomplex, bestaande uit zes netjes afgewerkte en goed onderhouden appartementen, is voor verkoop beschikbaar.

De appartementen liggen op een zeer gewilde locatie aan de Zeeweg, op loopafstand van het strand van Bergen aan Zee. In de directe omgeving vindt u diverse restaurants en strandpaviljoens. Het dorp Bergen ligt op ongeveer 5 kilometer afstand.

Alle appartementen beschikken over een tweepersoonsbed, eigen badkamer en een complete woonkamer met keuken.

Het vigerende bestemmingsplan is Bergen aan Zee, de bestemming 'Recreatie - Verblijfsrecreatie'. Voor vragen omtrent het bestemmingsplan en het door u beoogde gebruik verwijzen wij u naar de gemeente Bergen.

Meer informatie met betrekking tot de exploitatie is, na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring, via ons kantoor beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 261 m² Verkoopoppervlakte 261 m² Diversen Locatie toelichting Gelegen aan de doorgaande weg, op circa 200 meter van de strandopgang en de strandpaviljoens 'Zuid' en 'Evi'. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Noord-Holland, Noordzeebadplaatsen
Welstandsklasse
A1
Sector
Hotelsector
Type
Hotel-garni
Terras
Ja
Horecaruimte
261 m²
Aantal hotelkamers
6
Omzet laatste boekjaar
€ 1,-

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.