Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Alkmaar 1822 RL

Middenakker 34

1822 RL Alkmaar

Omschrijving

Deze mooie locatie ligt vlakbij natuur, het gezellige centrum van Alkmaar, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polderlandschappen. Landelijk wonen in de stad, het kan in Vroonermeer Noord.

 

Deze vrijstaande woning wordt op een riante kavel gerealiseerd en heeft een prachtig uitzicht over de Vroonerplas. De woning wordt in overleg met de koper gebouwd en

...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 689.000,- tot € 689.000,- Gebruiksoppervlakte 189 m² Inhoud 600 m³ Perceeloppervlakte 545 m² Aantal kavels 1 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Deze mooie locatie ligt vlakbij natuur, het gezellige centrum van Alkmaar, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polderlandschappen. Landelijk wonen in de stad, het kan in Vroonermeer Noord.

 

Deze vrijstaande woning wordt op een riante kavel gerealiseerd en heeft een prachtig uitzicht over de Vroonerplas. De woning wordt in overleg met de koper gebouwd en aan de hand van uw wensen afgebouwd. Op de begane grond bevindt zich de riante woonkeuken, woonkamer, bijkeuken en berging/garage. De eerste verdieping biedt ruimte aan 4 slaapkamers en de badkamer. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping waar de zolder zich bevindt.  Aan de achterzijde is de ruime tuin gelegen op het zonnige zuiden. Het is mogelijk om een veranda, extra serre of riante uitbouw aan de woning te realiseren. 

 

Alle wensen van de koper kunnen worden meegenomen in het bouwtraject. Met de aannemer kan het eventuele meer- en minderwerk besproken worden. De verkoper verzorgt de levering van de grond, het vergunningstraject en de uiteindelijke bouw van de woning. De omgevingsvergunning is reeds verleend.  

 

Vroonermeer Noord wordt een rustige, groene en duurzame wijk en met veel fantastische speelmogelijkheden voor kinderen. Op het grondgebied van de gemeente Langedijk, tussen de Gedempte Veert in Sint Pancras en de huidige Vroonermeerweg komt een grote waterplas. Aan de westkant, langs de Schagerweg (N245), komt een groene landschappelijke recreatieve strook die tevens als geluidsbarrière voor de N245 dient. Een wijk met veel groen, veel water en een grote variatie aan woningen.

 

Aan de rand van het plan Vroonermeer Noord is een gezondheidscentrum aanwezig met in eerstelijns gezondheidsvoorzieningen. Ook komt er een basisschool. Daarnaast zijn een kinderopvang en een peuterspeelzaal opgenomen in de plannen. Winkels en supermarkten zijn dichtbij in winkelcentrum De Mare in Alkmaar Noord en in Sint Pancras.

 

De kavel wordt verkocht in samenwerking met Bakker Schoon Makelaardij uit Noord-Scharwoude te bereiken op telefoonnummer 0226 343 455

 

Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 689.000,- - € 689.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 189 m² Inhoud 600 m³ Perceeloppervlakte 545 m² Aantal kavels 1 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Plattegronden

 in Alkmaar 1822 RL in Alkmaar 1822 RL in Alkmaar 1822 RL in Alkmaar 1822 RL in Alkmaar 1822 RL in Alkmaar 1822 RL

360° Foto's

Route van naar , 1822 RL Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden
 • Te koop
   in Alkmaar 1822 RL
  Prijs € 689.000,- tot € 689.000,- Status Beschikbaar
  Middenakker 34
  Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.