Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Heemskerk 1962 WC

Het Paviljoen

1962 WC Heemskerk

Omschrijving

Het Paviljoen van Heemskerk is een nieuwe woonlocatie die zich bevindt op de hoek van De Baandert en de Jan van Kuikweg. Een prachtige plek in een bestaande groenstrook. 24 Luxe appartementen, vormgegeven in prachtige eigentijdse architectuur. Laat u verrassen door Het Paviljoen in Heemskerk! Op een plek waar de drukte eindigt en het dorp begint. U vindt hier rust, ruimte, water en de gezelligheid...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 279.000,- tot € 559.500,- Gebruiksoppervlakte 70 m² t/m 140 m² Inhoud 233 m³ t/m 462 m³ Start Verkoop 04-10-2018 Aantal kavels 24 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 8 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Het Paviljoen van Heemskerk is een nieuwe woonlocatie die zich bevindt op de hoek van De Baandert en de Jan van Kuikweg. Een prachtige plek in een bestaande groenstrook. 24 Luxe appartementen, vormgegeven in prachtige eigentijdse architectuur. Laat u verrassen door Het Paviljoen in Heemskerk! Op een plek waar de drukte eindigt en het dorp begint. U vindt hier rust, ruimte, water en de gezelligheid van het dorp. 

Heemskerk is een zeer geliefde en groene gemeente in de regio IJmond. In de gehele gemeente vindt u volop groenstroken en waterloopjes. Het Paviljoen bevindt zich zelf midden in een van deze groenstroken en aan het water! Op loopafstand treft u het Park Assumburg. Het ligt dankzij een strategische ligging slechts 1 minuut van de A9. Via de A9 zit u binnen 20 minuten in het centrum van Alkmaar of Haarlem en u rijdt gemakkelijk naar Amsterdam en Schiphol. Het OV is ook goed geregeld. Er is van alles mogelijk, u kunt heerlijk wandelen op het strand of in het park of lekker fietsen door de duinen of langs het meer. 

In het populaire en sfeervolle centrum van Heemskerk ontbreekt het u aan niets. Vele supermarkten, winkels en restaurants maken dit dorp compleet. Iedere vrijdag kunt u genieten van vele verse producten op de lokale markt. Basisscholen, sportscholen en zorgvoorzieningen zoals een huisartsenpraktijk en apotheek zijn ook aanwezig.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Omdat iedereen een eigen invulling geeft aan wonen en daarmee kiest voor een woning die past bij uw eigen situatie, hebben wij in Het Paviljoen van Heemskerk verschillende typen appartementen ontwikkeld waaruit u kunt kiezen. Elk appartement wordt duurzaam gebouwd met hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde materialen. In de parkeergarage, die per lift is te bereiken, heeft ieder appartement een eigen parkeerplek en een berging.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 279.000,- - € 559.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 70 m² t/m 140 m² Inhoud 233 m³ t/m 462 m³ Start Verkoop 04-10-2018 Aantal kavels 24 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 8 Woningtypen Appartement
Route van naar , 1962 WC Heemskerk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.