Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Heemskerk 1962 TH

Weg acker 42-48

1962 TH Heemskerk

Omschrijving

Gevraagd: kopers met karakter 

Lang bleven de Water Ackers onaangeroerd. Terwijl het dorp aan de oostkant in hoog tempo uitbreidde, behield dit deel aan de westkant van Heemskerk een agrarische bestemming en dus een open karakter. Elzenhagen omzoomden de percelen, duinbeekjes doorkruisten het land. Tot eind jaren tachtig. Toen verdwenen spinazie, rabarber en sla om plaats te...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 130.000,- tot € 160.000,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 2 Vrij 2 Woningtypen Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Gevraagd: kopers met karakter 

Lang bleven de Water Ackers onaangeroerd. Terwijl het dorp aan de oostkant in hoog tempo uitbreidde, behield dit deel aan de westkant van Heemskerk een agrarische bestemming en dus een open karakter. Elzenhagen omzoomden de percelen, duinbeekjes doorkruisten het land. Tot eind jaren tachtig. Toen verdwenen spinazie, rabarber en sla om plaats te maken voor een bijzondere woonwijk. Bijzonder omdat het befaamde architectenbureau Alberts en Van Huut – met oog voor de eigenheid en historie van de Water Ackers – een baanbrekende stijl ontwikkelde. In de wijk worden nu twee opengebleven kavels te koop aangeboden. Respectievelijk Weg Acker 42 ter grootte 424 m² en Weg Acker 48 ter grootte van 345 m².

Waar kan dat tegenwoordig nog in de IJmond? Bouwen op een ruime kavel op een prachtige plek. Iets voor jou? Wie hiervoor gaat, maakt een spannende en tegelijk vertrouwde keus. Spannend omdat je kiest voor duurzaam en gasloos. Maar ook omdat je je verbindt aan de zogeheten organische stijl van Alberts en Van Huut, met gedetailleerde voorschriften ten aanzien van materialen, vormen en kleuren. Vertrouwd omdat inrichting van de wijk nog steeds refereert aan het karakter van het oude tuindersgebied. De vele waterpartijen, de bewaard gebleven elzenhagen staan borg voor een sfeervol en genoeglijk wonen. De royale opzet geeft de Water Ackers lucht en ruimte. En royale afmetingen van de kavel geven kopers lucht en ruimte voor een prachtige woning met tuin rondom.

Beide kavels liggen op een van de mooiste plekken in de Water Ackers, namelijk aan het water en heerlijk centraal. Vijf minuten lopen en je bent in de gemoedelijke dorpskern met scholen, winkels en horecagelegenheden. Al fietsend begeef je je na 10 minuten in het onmetelijke Noordhollands duinreservaat. Tel er vijf minuten bij op en je bent op het vriendelijke Heemskerkerstrand (alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers).  

Weg Acker 42, Heemskerk bieden vanaf € 160.000,- kosten koper
Weg Acker 48, Heemskerk, bieden vanaf € 130.000,- kosten koper

Er zijn 3 kijkmomenten bij de kavel waarbij Teer Makelaars aanwezig is om vragen te beantwoorden. Deze kijkmomenten zijn donderdag 12 september van 16:00 tot 17:00 uur, donderdag 19 september van 16:00 tot 17:00 uur en donderdag 26 september van 16:00 tot 17:00 uur.

De percelen worden verkocht per inschrijving. De inschrijving sluit op 1 november 2019 ij notaris Batenburg in Beverwijk.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 130.000,- - € 160.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 2 Vrij 2 Woningtypen Bouwgrond
Route van naar , 1962 TH Heemskerk
U kunt de brochure hier downloaden
  • Te koop
     in Heemskerk 1962 TH
    Prijs € 130.000,- tot € 160.000,- Status Beschikbaar
    Weg Acker 42-48
    Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.