Of bekijk het woningaanbod
Of bekijk het woningaanbod

Beheer

Teer Vastgoedbeheer – het behoud van de mix tussen optimaal rendement en objectbeheer.
Steeds meer particulieren hebben om diverse redenen naast hun eigen woning geïnvesteerd in onroerende zaken. Dit kan zijn als alternatieve beleggingsvorm, naast of in plaats van een aandelenportefeuille. Dikwijls worden onroerende zaken geërfd, en in voorkomende gevallen wordt actief gewerkt aan een nieuwe vastgoedportefeuille.

Vastgoed in vennootschappen, of met een uitsluitend zakelijk karakter. Er zijn veel voorbeelden te bedenken, vastgoedvennootschappen, het beleggen van vermogen in vastgoed of vastgoed als bedrijfsmiddel.

Eigenaren, particulier of zakelijk, (semi-) professioneel, of de “toevallige passant”, men krijgt te maken met vastgoedgerelateerde zaken.

Sommigen kiezen ervoor deze zaken, zoals onderhoud, het up-to-date houden van de verzekerde waarden en dergelijke voor zich uit te schuiven, soms uit onwetendheid, soms uit zuinigheid.

Teer Vastgoedbeheer neemt deze zorg over van de particuliere en zakelijke eigenaars. Ons vastgoedbeheer is dynamisch en up-to-date.

Voor verschillende eigenaars,particulieren box-3 maatschappen, en/of zakelijke vastgoedvennootschappen beheren wij de individuele panden of omvangrijke vastgoedportefeuilles.

Het beheer kunnen wij in verschillende modules voor u verzorgen:

Commercieel beheer:


Technisch beheer:


Financieel beheer:


Beheer vereniging van eigenaars:

website by sitework
© Teer Makelaars | Sitemap | Privacy