Een aankoopmakelaar, juist nu!

Een huis kopen is spannend!

Je neemt een belangrijke beslissing en doet een grote investering… Daar komt veel bij kijken. Bij Teer kunnen we je van A tot Z helpen met de koop van een huis. En laat vooral de onderhandelingen aan ons over. Zeker in de huidige woningmarkt verdienen wij ons zelf vaak dubbel en dwars terug!

Waar voor jou het kopen van een woning maar een paar keer in je leven gebeurt, is het voor ons dagelijkse kost. Wij weten wat er speelt in de markt en willen voor jou een perfecte match. Zo gingen wij voor Roy en Ingrid opzoek naar een nieuwe stek. Hun wens was om het levendige Zaanstad te verlaten voor een woning in West-Friesland met rust en ruimte. In Robbert vonden zij een geschikte makelaar en nu enkele maanden verder hebben zij de sleutel mogen ontvangen van hun nieuwe woning.

“Roy en Ingrid hadden al snel een woning op het oog. Wij zijn gezamenlijk naar de woning toe gegaan voor een bezichtiging. Daar wees ik ze op enkele aandachtspunten in de woning. De locatie was naar wens en het voelde goed. We hebben overleg gehad over een aankoopstrategie en de volgende dag heb ik namens Roy en Ingrid een bod uitgebracht. We zijn in onderhandeling gegaan met de verkopende partij en met succes! De woning was aangekocht! Binnen 6 weken was de financiering rond en twee maanden later hebben ze de sleutel ontvangen. Inmiddels hebben we ook hun woning in Koog aan de Zaan verkocht. Ik ben blij dat wij ze zo goed hebben kunnen helpen via onze doorstroomroute.” aldus Robbert.

“Tijdens onze zoektocht en vervolgens de aankoop van ons droomhuis, zijn we prima begeleid door een ervaren en kundige makelaar. Wij raden Teer makelaars van harte aan!” Vriendelijke woorden van Roy en Ingrid, daar doen we het onder andere voor.

Hieronder de voordelen van Teer als aankoopmakelaar:

  • Je hebt een professional aan je zijde. Van A tot Z kennis en ervaring van een betrokken aankoopmakelaar. Wij zijn lid van NVM dus kies je voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Daar kun je op bouwen en vertrouwen! Ook zijn onze aankoopmakelaars vaak als eerste op de hoogte als er huizen nieuw op de markt komen (of soms helemaal niet eens op Funda komen).
  • Je krijgt een objectieve mening over een woning. Onze aankoopmakelaars zijn niet emotioneel betrokken bij het koopproces.
  • Er wordt veel werk voor je uit handen genomen. Een aankoopmakelaar bespaart je enorm veel tijd, energie én regelwerk. Laat je ontzorgen, dat is wat wij graag doen.

Wil je meer weten over onze dienst als aankoopmakelaar in de regio? Wij nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek over aankoopadvies.

 

Naam

Geschreven door

Robbert van Welzenis

Register Makelaar (RM)

Neem contact op
Terug naar overzicht

Neem contact op

Laat je gegevens achter in ons onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bericht