Exclusief wonen in Duynpark Castricum

Ervaar de rijkdom van vroeger, geniet van het comfort van nu

Middenin het rijke bos- en duingebied van Castricum, op loopafstand van Castricum aan Zee, verrijst op het landgoed Duin en Bosch een prachtig nieuw woonproject. Tussen de talrijke bomen, de weelderige groene duinen en de ontelbare slingerende paadjes wordt Duynpark ontwikkeld. Hier staan rust, ruimte en kwaliteit van leven centraal. Net als wonen in een bijzondere leefgemeenschap. Met respect voor mens, natuur en historie. Exclusief wonen in Duynpark.

 

Exclusief wonen in Duynpark

Het stijlvolle appartementengebouw heeft vier woonlagen en een verdiepte parkeergarage. Elke woonlaag kent appartementen van verschillende groottes, variërend van 79 tot maar liefst 260 m2.
Zo spelen we in op de verschillende wensen en behoeften. In het hart van het gebouw vestigt zich de herberg voor herstel. Hier vindt u ook het luxe zwembad, de infrarood sauna, de volledig uitgeruste fitness ruimte en een fysiotherapeut. Verspreid door het gebouw vindt u ook drie liften.

 

Alle appartementen worden compleet opgeleverd met hoogwaardig sanitair en een high end keuken. De plafonds en wanden worden gestuct en sausklaar opgeleverd en we leggen een prachtige vloer van Frans eiken. Uw appartement wordt nagenoeg woonklaar opgeleverd. Dat noemen we zorgeloos genieten.

 

De verkoop start 14 mei

U bent op deze dag van harte welkom tussen 11:00 en 14:00 uur in Huize Koningsbosch te Castricum om de brochure in ontvangst te nemen en de locatie ter plekke te bezoeken. Ook staan de makelaars en ontwikkelaar voor u klaar om al uw vragen over Exclusief wonen in Duynpark te beantwoorden.

 

Meer informatie over de woningen en een mogelijkheid om u aan te melden voor de start verkoop bijeenkomst vindt u op duynpark-castricum.nl

 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Houdt dan de volgende link in de gaten:

Teer Nieuwbouw Duynpark Castricum

Naam

Geschreven door

Sofie Kochx

Nieuwbouwspecialist

Neem contact op
Terug naar overzicht

Neem contact op

Laat je gegevens achter in ons onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bericht