Laatste woning van nieuwbouwproject 't Berkhofje

Ontdek ‘Het Voorhuis’ van nieuwbouwproject ’t Berkhofje: Een stijlvolle villa in het hart van Uitgeest

Ben jij op zoek naar je droomvilla in Uitgeest? Zoek dan niet verder, want wij hebben hier het perfecte nieuwbouwproject! ’t Berkhofje in Uitgeest is een charmant hofje dat landelijke elegantie combineert met modern comfort. Hier verkochten wij eerder al met succes ‘De Kapberg’ en ‘De Boerenschuur’ en nu bieden wij het laatste beschikbare juweeltje aan, jawel ‘Het Voorhuis’ wij zijn er alvast enthousiast over en op locatie vertellen we je er graag meer over!

 

Thuis in ’t Berkhofje

Het Voorhuis in ’t Berkhofje is een onmiskenbare blikvanger in het centrum van Uitgeest. Deze statige villa, met zijn oorspronkelijke bouwjaar in 1930 met hoge plafonds en statige details, straalt karakter en geschiedenis uit. Maar laat je tevens niet misleiden door zijn klassieke uitstraling; deze woning is volledig geïsoleerd met o.a. betonvloer en vloerverwarming en beschikt over een energielabel C, wat betekent dat je kunt genieten van zowel de charme van weleer als de moderne efficiëntie. Een van de meest opvallende kenmerken van Het Voorhuis is de ligging en zonnige achtertuin. Aan de overkant van deze prachtige villa zal nooit meer worden gebouwd, dit is juridisch vastgelegd door de toenmalige eigenaar. Of je nu op zoek bent naar rust en sereniteit of een prachtige omgeving om je kinderen in op te laten groeien, Het Voorhuis biedt het allemaal. Ook komt nog een eigen oprit met carport en kan er nog een ruime houten berging worden gerealiseerd.

Met maar liefst 265 vierkante meter aan woonoppervlak op een perceel van 620 vierkante meter, is er ruimte in overvloed. De indeling van de woning is slim ontworpen, met voldoende ruimte voor het hele gezin alsmede werken aan huis en/of mantelzorg hetzij een ouder kind thuiswonend met eigen badkamer en keuken.

 

Bekijk de woning!

Ervaar de ruimte en de locatie van deze woning in het echt. Makelaar Rick staat klaar om je rond te leiden en te laten zien wat deze woning te bieden heeft. Neem vandaag nog contact op en plan je bezichtiging.

Dit is je laatste kans om deel uit te maken van een uniek nieuwbouwproject aan de Westergeest. Wacht niet te lang, want deze kans zal snel voorbij zijn. Neem contact op en ontdek je nieuwe thuis in ’t Berkhofje!

Naam

Geschreven door

Sofie Kochx

Nieuwbouwspecialist

Neem contact op
Terug naar overzicht

Neem contact op

Laat je gegevens achter in ons onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bericht