Nieuwbouwspecialist Teer bouwt aan de toekomst

Nieuwbouwspecialist Teer bouwt aan de toekomst

Nieuwbouwspecialist Teer bouwt aan de toekomst. Nieuwbouw is een aparte tak van sport binnen de makelaardij. De aanpak vraagt om specialistische bouwkennis en vereist een andere verkoopdiscipline dan bij bestaande huizen. Daarom heeft Teer een team van nieuwbouwspecialisten in huis die een steeds groter aanbod aan nieuwbouwprojecten begeleidt en verkoopt of verhuurt.

Locaties zoeken

Het zoeken naar locaties is een dagelijkse taak voor nieuwbouwspecialisten Rob Burger en Sofie Kochx. “Wij onderscheiden ons door een unieke manier van werken. Teer begeleidt het project van concept tot uitvoering en adviseert en optimaliseert de projecten met een optimaal resultaat tot gevolg.” De uitdaging is om gezamenlijk met grondeigenaren en/of ontwikkelaars projecten van kavel tot ontwikkellocatie te realiseren. Teer heeft inmiddels een behoorlijke portefeuille. Binnenkort start bijvoorbeeld de verkoop van New Breeze met appartementen in het centrum Beverwijk en De Fruitmeester in het Binnenduin in Beverwijk, van appartementen tot vrijstaande woningen. Ook voor de luxe recreatie-appartementen van Strand Residence in Bergen aan Zee is de voorinschrijving gestart.

Interesse in nieuwbouw

Nieuwbouwspecialist Sofie Kochx legt uit dat mensen die een nieuwbouw huis willen kopen of huren zich het beste bij de makelaar kunnen aanmelden. “Belangrijk is dat mensen zich goed voorbereiden. Onze makelaars nemen graag de tijd om uit te leggen hoe je je kansen vergroot op deze hectische huizenmarkt. Een waarde-indicatie van de huidige eigen woning -als daar sprake van is- is een goed begin, maar ook een vrijblijvend hypotheekgesprek zorgt er voor dat je als koper je huiswerk goed aan het doen bent. Uiteraard bieden wij al deze servicegesprekken onder één dak.” Teer heeft 6 vestigingen in Noord-Holland en breidt nog steeds uit.

Mooie projecten

Rob Burger, Register Makelaar/Taxateur en tevens Nieuwbouwspecialist bij Teer is trots op de vele mooie projecten die hij in zijn portefeuille heeft. “Nieuwbouw zorgt voor doorstroming op de woningmarkt en dat is precies waar we met zijn allen behoefte aan hebben.”

Benieuwd naar de dienstverlening van Teer?

Maak dan een afspraak. Persoonlijk op kantoor of bij u thuis. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Voor meer informatie over de diverse voorbereidingen klik dan op de volgende links.

Nieuwbouw

Hypotheken

Waardebepaling

Naam

Geschreven door

Mireille Uchtmann

Assistent nieuwbouwspecialist

Neem contact op
Terug naar overzicht

Neem contact op

Laat je gegevens achter in ons onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bericht