Open Huizen dag 2022

Op zaterdag 1 oktober 2022 is het weer tijd voor de Open Huizen Dag.

 

In de laatste edities (vóór de pandemie) deden landelijk bijna 12.000 woningeigenaren mee en ook dit jaar staan er diverse verkopers klaar. Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je vrijblijvend zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken.

 

Wat is de NVM Open Huizen dag?


Deze dag wordt georganiseerd door de Nederlandse Makelaars Vereniging. Tijdens deze dag hoeven geïnteresseerden geen afspraak te maken en worden verkopers in de gelegenheid gebracht om hun woning aan potentiële kopers te laten zien op een laagdrempelige manier.

De afgelopen maanden is de woningmarkt behoorlijk verandert. Dit is spannend voor woningzoekenden, maar ook voor verkopers. Het aanbod groeit, maar er zijn nog steeds meer zoekers dan dat er aanbod is. Door de laagdrempeligheid van deze dag zullen er daarom – waarschijnlijk meer dan voorheen – potentiele doorstromers komen kijken.

 

Voor wie is de Open Huizen Dag?


Deze dag is voor iedereen die een woonwens heeft! Dit leverde bij eerdere edities meer dan honderdduizend bezoekers op. Voor huiszoekers is het aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal woningen te bezoeken op één dag en zo de woningen te vergelijken. Voor wie zijn woning wil verkopen biedt de NVM Open Huizen Dag de kans om zijn of haar woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.

Ben je benieuwd welke woningen deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag? Kijk voor de deelnemende woningen op Funda.nl. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om een bezichtigingsafspraak in te plannen met één van onze Teer makelaars. Onze makelaars helpen graag.

Naam

Geschreven door

Loes Vrouwe

Commercieel medewerkster binnendienst

Neem contact op
Terug naar overzicht

Neem contact op

Laat je gegevens achter in ons onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bericht