Thuis in Dijk en Waard

NVM-lidmaatschap

Met veel trots mogen wij delen dat onze nieuwste vestiging per 1 mei een officiële NVM-aanstelling heeft verkregen. Deze erkenning markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor ons en is een sleutelfactor voor de start van onze makelaarsactiviteiten aan het Raadhuisplein 44 in Heerhugowaard. Niet iedereen mag zich NVM-makelaar noemen. De NVM stelt kwaliteitseisen aan haar leden. Dat betekent dat je als toekomstig NVM-makelaar of taxateur over voldoende kennis van het vak moet beschikken en die kennis moet bijhouden. Wij zullen dan ook zeer binnenkort starten met de aanmelding van huurwoningen en nieuwbouwwoningen op Funda. Nieuwsgierig geworden naar ons brede aanbod? Loop gerust alvast binnen voor meer informatie.

Alles vanuit een centrale locatie

Onze zevende vestiging is niet zomaar een vestiging, maar een centrale locatie waar ons team van deskundigen klaarstaat om ondersteuning te bieden bij een breed scala aan vastgoedvraagstukken. Of je nu advies zoekt over de aankoop of verkoop van bestaande woningen, begeleiding nodig hebt bij nieuwbouwprojecten, of meer wilt weten over hypotheekmogelijkheden, onze ervaren adviseurs zijn er om je te helpen.

Bovendien vieren we deze jaar ons 150-jarig bestaan, een mijlpaal die ons lange bestaan en de betrouwbaarheid van onze diensten benadrukt. Dit jubileum is een blijk van het vertrouwen dat klanten al generaties lang in ons stellen en motiveert ons om deze toewijding voort te zetten.

Wacht niet langer

Je hoeft niet langer te wachten! Plan vandaag nog een afspraak in bij ons nieuwe kantoor in Dijk en Waard. Ons team staat klaar om je te ontmoeten en al je vragen te beantwoorden. We kijken uit naar je komst!

Naam

Geschreven door

Annika Woud

Marketeer

Neem contact op
Terug naar overzicht

Neem contact op

Laat je gegevens achter in ons onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bericht