Seringenhof

Beverwijk

€ 1.172,- tot € 2.519,-

Omschrijving

Klik hier rechts op de projectwebsite voor alle informatie

Welkom in de toekomst van luxe wonen!

Ontdek het nieuwste project in de sprankelende wijk Binnenduin in Beverwijk - waar elegantie en comfort samenkomen in 20 prachtige appartementen met een twist! Deze moderne appartementen zijn momenteel in aanbouw en worden met een afgesloten parkeerkelder opgeleverd. Gesitueerd op het zuidenwesten, bieden ze een prachtig uitzicht over de fraai aangelegde vijver, compleet met wandelbrug en weelderig groen.

 

Wat maakt dit project zo uniek?

Een eigen stukje groen: de 8 begane grond appartementen komen met een exclusieve privétuin, waar u kunt genieten van uw eigen oase van rust midden in de stad.

Bovendien zijn de vier ruime begane grond appartementen direct verbonden met een eigen privégaragebox, bereikbaar vanuit het appartement. Er zijn 4 appartementen op de begane grond én 4 appartementen op de eerste etage uitsluitend bestemd voor senior huurders, vanaf 55 jaar. Hier kunt u genieten van rust en sereniteit op een locatie die toch levendigheid biedt.

 

Alle appartementen zijn comfortabel, modern en beschikken over een heerlijke zonnige buitenruimte, variërend van een heerlijke tuin tot een ruim balkon of een riant dakterras. Met een gebruiksoppervlakte van 64 m2 tot 175 m2 is er voor elk levensstijl en voorkeur een passend appartement beschikbaar. Standaard zijn de appartementen voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, een luxe keuken en een compleet afgewerkte badkamer en toilet. Sommige appartementen zijn zelfs uitgerust met twee afgewerkte badkamers en meerdere toiletten, gescheiden van de badkamer.

 

Via het voorschot servicekosten worden zaken geregeld zoals schoonmaak gemeenschappelijke ruimte, liftonderhoud, tuinonderhoud, terreinonderhoud, glasbewassing, verlichting algemene ruimte en onderhoud warmtepomp etc.

 

De klok tikt: Met de zomer van 2024 in zicht, zijn deze prachtige appartementen binnenkort klaar om hun deuren te openen voor hun eerste bewoners. . De sluiting van de inschrijving is op vrijdag 31 mei om 12:00 uur. Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets groots!

 

Ziet u het al voor zich? Wonen in luxe en comfort in de betoverende wijk Binnenduin!

Lees meer

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Sofie Kochx

Sofie Kochx

Nieuwbouw

Nieuwbouwspecialist

Vraag meer informatie aan