Mijn favorieten

Bedrijfsmakelaars

Teer Bedrijfsmakelaars is hét fullservice makelaarskantoor in Noord-Holland.

We richten ons exclusief op bedrijfsmatig vastgoed. Wij hebben jarenlange ervaring met het huren, verhuren, kopen en verkopen van alle soorten bedrijfsmatig vastgoed. Daarnaast adviseren we alle typen opdrachtgevers, van ondernemers tot particuliere en institutionele beleggers en woningcorporaties, over vastgoedgerelateerde vragen en taxeren we bedrijfsmatig- en beleggingsvastgoed.

Nieuwsbrief Nieuwbouw

Maatwerk

Verkoop- of verhuurbegeleiding is maatwerk. Ieder object is anders, en vraagt om een gedegen plan van aanpak.

Ieder verkoop- of verhuurproces begint bij Teer Bedrijfsmakelaars met een kennismakingsgesprek, waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die het pand biedt. Samen bepalen we de prijsstelling en marketingstrategie, waarna de makelaars van Teer Bedrijfsmakelaars voor u zorgen voor het behalen van het beste resultaat.

Nieuwsbrief Nieuwbouw

Samen op zoek

Voor opdrachtgevers die meer of juist minder ruimte nodig hebben, willen uitbreiden naar een andere locatie of om een andere reden op zoek zijn naar een nieuw pand, gaat Teer Bedrijfsmakelaars op zoek naar de perfecte nieuwe locatie.

Iedere opdracht is weer anders, maar altijd beginnen we met het inventariseren van de wensen van de opdrachtgever, waarna we op zoek gaan naar geschikte mogelijkheden. We bezichtigen het pand samen, en Teer Bedrijfsmakelaars voert voor u de onderhandelingen en neemt, zodra overeenstemming is bereikt, de koop- of huurovereenkomst voor u door op juistheid. Ook bij de uiteindelijke oplevering is Teer Bedrijfsmakelaars aanwezig. Wij gaan pas weg op het moment dat de transactie helemaal is afgehandeld en onze opdrachtgever tevreden is.

Nieuwsbrief Nieuwbouw

Vraag gerust

Teer Bedrijfsmakelaars kan u adviseren bij allerhande vastgoedvraagstukken.

Of u nu een vraag heeft over nieuwbouw, acquisitie, duurzaamheid of transformatie: Teer Bedrijfsmakelaars heeft ruime ervaring in het adviseren van een diverse groep opdrachtgevers

Nieuwsbrief Nieuwbouw

Optimaal beleggen

Voor veel mensen is het beleggen in vastgoed een interessante manier van vermogensopbouw.

Met vastgoed kunnen mooie rendementen worden behaald, maar er zijn ook risico’s aanwezig. De adviseurs van Teer Bedrijfsmakelaars adviseren opdrachtgevers met betrekking tot portefeuillesamenstelling, het optimaliseren van de bestaande portefeuille en de aan- en verkoop van vastgoed. Iedere belegger heeft een ander beleggingsprofiel, dat altijd een afweging is tussen risico en rendement. Afhankelijk van de doelstelling gaan de adviseurs van Teer Bedrijfsmakelaars voor u op zoek naar de optimale beleggingsstrategie.

 

Nieuwsbrief Nieuwbouw

Kwaliteit

Het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed is een specialisme.

De taxateur van Teer Bedrijfsmakelaars is aangesloten bij de NVM, NRVT, Vastgoedcert en het TMI, en kan daarmee een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport opleveren. Onze rapporten kunnen worden gebruikt voor onder meer financiering, jaarverslaglegging, fusies en overnames en fiscale doeleinden en worden geaccepteerd door alle Nederlandse bankinstellingen.

Naast het taxeren van winkelpanden, bedrijfshallen en kantoren heeft Teer Bedrijfsmakelaars ook ruime ervaring met het waarderen van onder meer wooncomplexen, horeca, herontwikkelingspanden, grond en incourant vastgoed.

 

 
Nieuwsbrief Nieuwbouw

Nog vragen of gewoon hulp nodig?

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons op. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Neem contact op of mail ons op bedrijven@teer.nl