't, Erf, van, Baars, AkerslootGoed, om, te, weten!Het, terrein, is, vrij, toegankelijk., Op, onze, kantoren, in, Heemskerk, Uitgeest, Alkmaar, kunt, u, de, fraaie, projectbrochure"/>
Prijs vanaf
€ 709.000,-  vrij op naam

Woonhuis
2018


Verkocht


in overleg
n.v.t.

Geen

Middelweg 71
1911 EB Uitgeest
T: 0251 - 320 207
E: uitgeest@teer.nl
plan uw route


Neem contact op

Akersloot - Erf van Baars

't Erf van Baars, Akersloot

Goed om te weten!

Het terrein is vrij toegankelijk. Op onze kantoren in Heemskerk, Uitgeest, Alkmaar kunt u de fraaie projectbrochure ophalen.
De vrijstaande woningen zijn 'slechts' impressies, deze woningen kunt u zowel aan de binnen als aan de buitenzijde volledig naar wens, maar wel passend bij het boerenerf, aanpassen.
U kunt dus tezamen met de projectarchitect echt uw eigen woning ontwerpen.
De Stolp is een definitief ontwerp, hier zijn natuurlijk nog wel volop keuze te maken in indelingen en afwerkingen.
Informeert u bij de makelaar. Ze vertellen u graag meer.

Ontwerp uw eigen woning!

Uitgangspunt voor het project is en klassiek boerenerf, idyllisch gelegen te midden van de landerijen in Akersloot.
De woningen op 't Erf van Baars staan stevig in de bouwtraditie van hun landelijke omgeving en ze zijn modern vormgegeven. Een stolpboerderij, een loods, een schuur en een kapberg vormen samen de contouren van de plek waar u thuis bent. Samen vormen ze een geheel en geven ze het project een krachtige, herkenbare identiteit. Uiteraard zijn ze van alle gemakken voorzien. Bovendien biedt de bijzondere aanpak van Brand New Space, ontwerp je eigen woning, u de kans om uw woning geheel naar uw wensen te laten bouwen en inrichten.

Duurzaamheid
In de gezamenlijke haag aan de rand van het erf worden zonnecollectoren opgenomen. Ook kunnen in overleg andere aanvullende duurzaamheidsmaatregelen worden getroffen waardoor u duurzaam kunt wonen en de energielasten tot een minimum kunt beperken!

Buitenkans
Wonend op 't Erf van Baars heeft u heerlijk de ruimte. Het project is ruim opgezet en de woningen zijn zo geplaatst dat u vanuit uw zonnige woonkamer op het zuiden altijd vrij zicht heeft over de landerijen. Wilt u de stap zetten naar een bijzonder project? Dan is 't Erf van Baars voor u echt een buitenkans.

't Erf van Baars ligt aan de Hoogegeest, een historische weg waaraan vrijstaande woningen en kleinschalige boerenbedrijven elkaar afwisselen. Een prachtig landelijke locatie, even buiten de dorpskern van Akersloot. Hier woont u midden in de landerijen die al eeuwenlang het beeld van deze streek bepalen.

Midden in het leven. Het mooie van wonen op 't Erf van Baars is dat u dicht bij tal van voorzieningen bent. Akersloot biedt basisvoorzieningen, en dankzij de goede bereikbaarheid van de snelweg en het openbaar vervoer bent u ook zo in hartje Amsterdam of het stadshart van Alkmaar. En wat dacht u hiervan: in nog geen kwartier rijdt u vanaf uw woning naar de bossen, de duinen en het strand aan de Noordzeekust. Als dat geen heerlijk vooruitzicht is.

De Stolp 1  - Verkocht 
De Stolp 2  - Verkocht
De Loods    - Verkocht onder voorbehoud
De Schuur  - Verkocht
De Kapberg - Verkocht onder voorbehoud

Ligging op kaart

Bereken hier hoeveel hypotheek u kunt krijgen en wat uw maandlasten worden

Bereken hier uw hypotheek
website by sitework
© Teer Makelaars | Sitemap | Privacy