vraagprijs
€ 1.400.000,-  kosten koper

Woonhuis vrijstaande woning
2007
2885 m²
ca. 465 m²
ca. 1818 m³
Beschikbaar

6

8

tuin rondom

in overleg
bestaande bouw

vrijstaand hout, parkeerplaats voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering

volledig gesoleerd

Middelweg 71
1911 EB Uitgeest
T: 0251 - 320 207
E: uitgeest@teer.nl
plan uw route


Neem contact op

AKERSLOOT - Sluisweg 9

Nieuwe stolpboerderij: de speld in de hooiberg!

Modern en hedendaags comfort, een zee aan ruimte, en dat in een karakteristieke en bijzonder sfeervolle vrijstaande boerderij in een landelijke omgeving dichtbij de Randstad. Kom daar maar eens om. Verrassing: zoek niet langer naar die speld in de hooiberg.

Die 'hooiberg' en dat riante woonhuis bevinden zich aan de Sluisweg in Akersloot. Wat zeg ik, zelfs tw woonhuizen als je dat wenst. Slaat het hoofd al op hol? Is hier dan eindelijk plek om vanuit huis te werken? Kunnen toch de ouders onder hetzelfde dak -maar geheel zelfstandig- wonen? Krijgen de kinderen een uitgelezen kans om op eigen benen te gaan staan? Of trek je erin met een bevriend stel of mede-expatters. Werkelijk alles is mogelijk, want deze woonboerderij is volledig voor twee complete gezinnen geoutilleerd. En hoe!

In 2007 ging de oude stolp volledig tegen de grond om plaats te maken voor een geheel nieuw exemplaar, in vorm hetzelfde, maar nu onderheid, voorzien van alle comfort en op ingenieuze wijze geschikt gemaakt voor twee huishoudens. Je woont dan onder hetzelfde dak, maar leeft geheel apart. De karakteristieke gebinten vind je in beide wooneenheden overal terug. Samen met de paneeldeuren, de op maat gemaakte houten kasten en wanden, de zichtbare kapvorm, zorgt dat voor een warme en vertrouwde sfeer in huis. En toch is alles zo goed als fonkelnieuw en ultramodern ingericht. Zo werden de raampartijen hier en daar van plafond tot aan de grond ingezet, waardoor je een onbetaalbaar zicht hebt op al het weelderige groen rondom het huis. Uit praktisch n esthetisch oogpunt zijn hedendaagse gietvloeren aangelegd, en pronkt er in de grootste wooneenheid een heerlijke haard. De keuken is hier een pltje. Aanrechtbladen en werkblok zijn superstrak; de kasten, het Aga fornuis en de boerenwitjes aan de wand vormen perfecte tegenhangers! Diezelfde mooie mix vind je in de keuken van de tweede woning. De badkamers (drie grote en een kleinere!) zijn eveneens om door een ringetje te halen. Dubbele wastafels, bidets, luxueus sanitair, mooie materialen en overal komen die verticale lijnen van in breedte verschillende planken terug.

Wat een uitstraling! We komen superlatieven tekort. En dan hebben we het nog niet eens over de grote tuin gehad. Of over de sfeervolle boomgaard met zijn fruitbomen (denk aan die lekkere jam en appelmoes die je gaat maken). Of over het dorpje Akersloot, over de weilanden, het jachthaventje, de binnenmeren, de geringe afstand tot Amsterdam en Schiphol, de nabijheid van de A9 richting Alkmaar en Haarlem. Plus de korte afstand tot strand en duinen. Dat maakt dit verhaal veel te lang. Neem gewoon de tijd om al dit fraais te bewonderen tijdens een bezoek. Het is het meer dan waard.

Bouwjaar: 2007 Woonoppervlakte: 465 m Perceeloppervlakte: 2.885 m Inhoud : 1.818 m

Energieklasse: A

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor w belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Plattegronden

Ligging op kaart

download brochure

Bereken hier hoeveel hypotheek u kunt krijgen en wat uw maandlasten worden

Bereken hier uw hypotheek
website by sitework
© Teer Makelaars | Sitemap | Privacy