vraagprijs
€ 1.595.000,-  kosten koper

Woonhuis vrijstaande woning
1998
7180 m²
ca. 165 m²
ca. 1100 m³
Beschikbaar

4

5

tuin rondom

in overleg
bestaande bouw

aangebouwd steen voorzien van elektra

gedeeltelijk dubbel glas
c.v.-ketel
2009
eigendom
ja

Burgemeester Nielenplein 6 B
1961 NV Heemskerk
T: 0251 - 233 023
E: heemskerk@teer.nl
plan uw route


Neem contact op

BEVERWIJK - de Lunetten 6 B

Machtig onderkomen voor mens en paard

Wie er altijd al van heeft gedroomd om zijn paarden het beste van het beste te gunnen, zit nu rechtop. In een bijzonder mooi stukje Beverwijk, pal aan de duinrand, komt een wel heel speciaal object vrij. Behalve een fraai vrijstaand landhuis van maar liefst 1.100 kubieke meter, gebouwd op een perceel van 7.180 m2 treffen paardenliefhebbers hier een kant-en-klare uitermate professionele manege. Oftewel een gespreid bedje.

Niet zo maar een manege: tien binnenstallen, twee zadelkamers, twee wasplaatsen, een binnenrijbaan van 18 x 36 m met veel daglicht, zeven buitenstallen, twee toiletten, kantine met keuken, eeen buitenbaan van 25 x 60 m, kapschuur, trainingsmolen en twee longeerkralen/paddocks. Binnen- en buitenbaan zijn voorzien van Agterbergbodems en beregeningsinstallaties.

Behalve de paarden zijn ook de bewoners hier van alle gemakken voorzien. Het landhuis kent tal van heerlijke extra's: een open haard in een uitgestrekte woonkamer die met terracotta vloertegels is bekleed, een vide met mooie plafondbalken, een inpandige garage, twee badkamers, eikenhouten vloerdelen in de supermoderne en riante keuken, een ruime hal en veel bergruimte. Te veel om op te noemen. Is dit te mooi om waar te zijn? Snel kijken!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor św belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Plattegronden

Ligging op kaart

download brochure

Bereken hier hoeveel hypotheek u kunt krijgen en wat uw maandlasten worden

Bereken hier uw hypotheek
website by sitework
© Teer Makelaars | Sitemap | Privacy