koopsom
€ 339.500,-  vrij op naam

Appartement


Beschikbaar


in overleg
n.v.t.

Parkeerplaats in parkeerkelder

Burgemeester Nielenplein 6 B
1961 NV Heemskerk
T: 0251 - 233 023
E: heemskerk@teer.nl
plan uw route


Neem contact op

Heemskerk - HET PAVILJOEN


Het Paviljoen van Heemskerk is een nieuwe woonlocatie die zich bevindt op de hoek van De Baandert en de Jan van Kuikweg. Een prachtige plek in een bestaande groenstrook. 24 Luxe appartementen, vormgegeven in prachtige eigentijdse architectuur. Laat u verrassen door Het Paviljoen in Heemskerk! Op een plek waar de drukte eindigt en het dorp begint. U vindt hier rust, ruimte, water en de gezelligheid van het dorp.

Heemskerk is een zeer geliefde en groene gemeente in de regio IJmond. In de gehele gemeente vindt u volop groenstroken en waterloopjes. Het Paviljoen bevindt zich zelf midden in een van deze groenstroken en aan het water! Op loopafstand treft u het Park Assumburg. Het ligt dankzij een strategische ligging slechts 1 minuut van de A9. Via de A9 zit u binnen 20 minuten in het centrum van Alkmaar of Haarlem en u rijdt gemakkelijk naar Amsterdam en Schiphol. Het OV is ook goed geregeld. Er is van alles mogelijk, u kunt heerlijk wandelen op het strand of in het park of lekker fietsen door de duinen of langs het meer.

In het populaire en sfeervolle centrum van Heemskerk ontbreekt het u aan niets. Vele supermarkten, winkels en restaurants maken dit dorp compleet. Iedere vrijdag kunt u genieten van vele verse producten op de lokale markt. Basisscholen, sportscholen en zorgvoorzieningen zoals een huisartsenpraktijk en apotheek zijn ook aanwezig.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Omdat iedereen een eigen invulling geeft aan wonen en daarmee kiest voor een woning die past bij uw eigen situatie, hebben wij in Het Paviljoen van Heemskerk verschillende typen appartementen ontwikkeld waaruit u kunt kiezen. Elk appartement wordt duurzaam gebouwd met hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde materialen. In de parkeergarage, die per lift is te bereiken, heeft ieder appartement een eigen parkeerplek.

De appartementen type A zijn prachtige hoekappartementen met veel licht door de vele ramen en de grote schuifpui. Aan u de keuze: Wilt u een heerlijk 4-kamer appartement of kiest u voor de extra ruimtelijke indeling van een 3-kamer appartement? De keuze is kosteloos. - Deze appartementen zijn verkocht

De appartementen type B zijn de ruimste appartementen in Het Paviljoen en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De appartementen hebben met alle kamers toegang tot het appartementbrede balkon of terras. Het appartement wordt uitgevoerd met een comfortabele koelfunctie. Dat betekent dat uw woning tijdens warme zomerdagen lekker koel blijft. - nog 2 beschikbaar

De appartementen type C en type D zijn allen 3-kamer appartementen. De appartementen hebben een ruim woonkamerbreed balkon of terras en beschikken over een praktische en ruimtelijke indeling. - Nog 1 appartement te koop

U kunt een kijkje nemen op onze projectwebsite: www.paviljoenheemskerk.nl. Bel ons kantoor in Heemskerk t: 0251-233023 voor meer informatie over dit leuke nieuwbouwproject in Heemskerk.

Bouwnummers:
Bouwnummer 0.1 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 0.2 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 0.3 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 0.4 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 0.5 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 0.6 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 1.1 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 1.2 - onder optie
Bouwnummer 1.3 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 1.4 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 1.5 - beschikbaar
Bouwnummer 1.6 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 2.1 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 2.2 - onder optie
Bouwnummer 2.3 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 2.4 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 2.5 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 2.6 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 3.1 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 3.2 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 3.3 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 3.4 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 3.5 - verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 3.6 - verkocht onder voorbehoud

Plattegronden

Ligging op kaart

download brochure

Bereken hier hoeveel hypotheek u kunt krijgen en wat uw maandlasten worden

Bereken hier uw hypotheek
website by sitework
© Teer Makelaars | Sitemap | Privacy