vraagprijs
€ 269.000,-  kosten koper

Appartement portiekflat
2013
ca. 80 m²
10 m²

ca. 266 m³
Beschikbaar

2

3

geen tuin

in overleg
gedeeltelijk gestoffeerd
bestaande bouw

geen garage
inpandig voorzien van elektra

volledig geïsoleerd

Middelweg 71
1911 EB Uitgeest
T: 0251 - 320 207
E: uitgeest@teer.nl
plan uw route


Neem contact op

UITGEEST - De Melksuiker 46

Hoekappartement op de bovenste verdieping.

Een beschrijving van dit huis in een notendop: zeer goed onderhouden, centraal gelegen en met een weids uitzicht. De zaken die vaak een doorslaggevende rol spelen bij de aanschaf van een woning, kloppen hier als een bus. Deze woning, gelegen op de vierde verdieping, heeft een weids uitzicht over de polder en bevindt zich op een centrale locatie. Het NS-station en de historische kern zijn beiden op loopafstand. Ook de details zijn piekfijn in orde.

Van plafond (strak, kijk die verlichting), wanden (helder wit), vloer (modern en strak) tot de kozijnen en het schilderwerk: het is allemaal even puntgaaf. Mooi dat de huidige bewoners hun vrije positie op de hoogste verdieping hebben onderstreept met een lichte, transparante inrichting. Neem maar een kijkje in de keuken: ingericht met strakke glanzende kasten. Zo vormen woonvertrek en keuken een helder en harmonieus geheel. De woonkamer is breed en voorzien van veel ramen waarvan één met openslaande deur naar het balkon. Ook dat zorgt voor een prettige sfeer in huis. Twee slaapkamers en een verrassend grote en complete badkamer completeren de woning.

Niet onbelangrijk: het complex met brede dakoverstek is smaakvol en karakteristiek van vorm. Zelfs de naamgeving is goedgekozen, want ‘Kristal’ is een speelse verwijzing naar de voormalige melksuikerfabriek die hier was gevestigd.

Aanvaarding: in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Plattegronden

Ligging op kaart

download brochure

Bereken hier hoeveel hypotheek u kunt krijgen en wat uw maandlasten worden

Bereken hier uw hypotheek
website by sitework
© Teer Makelaars | Sitemap | Privacy