Het, project, Waterman, bestaat, uit, drie, kleinschalige, gebouwen, die, verschillend, van, grootte, zijn. Appartementencomplex, A, heeft, vier, woonlagen, met, 4, driekamerappartementen"/>
Prijs vanaf
€ 510.000,-  vrij op naam

Appartement
2018


Verkocht


in overleg
n.v.t.

Geen

Middelweg 71
1911 EB Uitgeest
T: 0251 - 320 207
E: uitgeest@teer.nl
plan uw route


Neem contact op

Uitgeest - Waterman

Het project Waterman bestaat uit drie kleinschalige gebouwen die verschillend van grootte zijn. 

Appartementencomplex A heeft vier woonlagen met 4 driekamerappartementen van 93 m² en 8 vierkamerappartementen van 128 m². Deze appartementen hebben een balkon en de appartementen op de begane grond beschikken over een riante tuin en aanlegsteiger aan het water. Alle appartementen beschikken over een berging en parkeerplaats in de parkeerkelder. Slechts nog 2 appartementen verkocht onder voorbehoud op de begane grond. De andere appartementen zijn allemaal definitief verkocht.

Appartementencomplex B bestaat uit 3 woonlagen met 12 driekamerappartementen en 4 tweekamerappartementen van ruim 77 m². Deze appartementen hebben een berging en een parkeerplaats op eigen terrein. De appartementen op de begane grond beschikken over een eigen aanlegsteiger.

Appartementencomplex C bestaat uit 24 appartementen en is voor het huursegment. Helaas is op dit moment nog geen verdere informatie bekend over huren. Er zijn nog geen gegevens van de verhuurder en/of procedure bekend. 

Alle appartementen worden standaard voorzien van luxe keuken en compleet afgewerkte badkamer en beschikken over een zonnige buitenruimte. 

Onder appartementencomplex A komt een parkeerkelder en verder zijn er voldoende parkeerplaatsen in het plangebied opgenomen. 

Vanuit het appartement kunnen bewoners direct een boottochtje maken, met een wijntje en stokbroodje, naar het natuurgebied, het Uitgeestermeer of Alkmaardermeer. 

Op de projectwebsite vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. https://www.wonen-uitgeest.nl/
Indien u vragen heeft kunt u naar ons kantoor bellen in Uitgeest: 0251-320207.

Ligging op kaart

download brochure

Bereken hier hoeveel hypotheek u kunt krijgen en wat uw maandlasten worden

Bereken hier uw hypotheek
website by sitework
© Teer Makelaars | Sitemap | Privacy