koopsom
€ 299.000,-  kosten koper

Woonhuis geschakelde woning
1925
307 m²
ca. 195 m²
ca. 1020 m³
Beschikbaar

3

4


in overleg
bestaande bouw

parkeerplaats, geen garage

dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Breestraat 95
1941 EG Beverwijk
T: 0251 - 229 225
E: beverwijk@teer.nl
plan uw route


Neem contact op

VELSEN-NOORD - Wijkerstraatweg 251

Een beneden appartement met de ruimte en mogelijkheden van een woonhuis.

Een atelier, Bed & Breakfast, een praktijk aan huis beginnen. Of een kangoeroewoning voor ouders op leeftijd of kinderen die aan zelfstandigheid toe zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd in wat nu nog een ‘bergruimte’ is. Deze 65 m2 tellende ruimte kunnen de toekomstige hoofdbewoners makkelijk missen. Zij beschikken straks over een veelvoud aan vierkante meters. Dit bijzondere object telt namelijk maar liefst 280m2 leefruimte.
Hóeveel? Jawel, het staat er echt. Dit voormalige bedrijfspand werd in 2009 volledig herbouwd en getransformeerd tot twee wooneenheden. De woning op de begane grond, met een inhoud van 813 kuub kan binnenkort van u zijn.

Alle vertrekken (3 slaapkamers, woonkeuken, woonkamer, toilet en badkamer) zijn bijzonder ruim. En wat een rijk en vrij gevoel geeft dat. Zeker als er ook nog eens veel daglicht naar binnen stroomt. En dat doet het hier dankzij de flinke raampartijen over de gehele zijgevel en aan de voorzijde. Woonkamer en bijna alle slaapkamers beschikken over openslaande deuren naar de naastgelegen twintig meter lange ‘tuin’.
Alleen de L-vormige living telt al 80m2. Je kunt dus wel nagaan dat koken, tafelen en loungen hier bijzonder ruim baan krijgen. Die prachtige houtkachel blijft gelukkig staan. De keuken bevat een flink kookeiland (5-pits gastoestel) met enkele fraaie details: de horecakraan, de rvs afzuigpilaar en allerhande inbouwapparatuur aan de muurzijde. En de zee aan bergruimte niet te vergeten.

De badkamer is ook al zo’n eldorado qua afmetingen. Dat biedt volop mogelijkheden voor een vrijstaand ligbad, een separate douche-afdeling, een hangend toilet en een lekker brede wastafel. En ook hier meer dan voldoende opbergplek.

Er zijn hier en daar best wat gebruikerssporen te zien en de afwerking verdient nog verdere verfijning, maar wat een verrassende weelde staat je dan te wachten. En dat in een redelijk rustige woon/winkelstraat, om de hoek van de A9 en dichtbij scholen, kinderdagverblijf, een mooi park en het NS station in het naastgelegen Beverwijk.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Plattegronden

Ligging op kaart

download brochure

Bereken hier hoeveel hypotheek u kunt krijgen en wat uw maandlasten worden

Bereken hier uw hypotheek
website by sitework
© Teer Makelaars | Sitemap | Privacy