fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Dadelboom 83

€ 435.000,-

Uitgeest

Kosten koper

LET OP: HET NVM LANDELIJK OPEN HUIS OP 6 APRIL IS GEANNULEERD BIJ DEZE WONING.

Fijne tussenwoning op een ideale locatie

Stap binnen bij Dadelboom 83 en ontdek een bijzonder aangenaam huis op een rustige, maar centrale locatie in woonwijk De Kleis. Met het NS-station op slechts 2 minuten loopafstand en uitvalswegen dichtbij reis je moeiteloos naar de grote steden. Achter de woning bevindt zich een groenstrook met wandelpad. Perfect voor een ontspannen wandeling met de hond of nieuwe speelplaats voor de kinderen!

De ruime woonkamer is uitgebouwd en voorzien van openslaande deuren naar de vrije achtertuin op het zuidoosten, waar je kunt genieten van zonnige dagen. In de zomer is het elektrische zonnescherm een welkome toevoeging aan deze tuin. Met een achterom, overkapping en ruime berging is alles voorhanden voor jouw gemak. De keuken is modern en netjes, met een prettig uitzicht op de voortuin en de straat vanuit het keukenraam.

Met drie ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Er bestaat zelfs de
mogelijkheid om een vierde en zelfs vijfde slaapkamer te realiseren. De badkamer, vernieuwd in 2018, is uitgerust met een douche, toilet, elektrische vloerverwarming, designradiator en wastafel met dubbele wasbak. De aanwezigheid van een raam in de badkamer zorgt voor natuurlijke ventilatie, wat zeer prettig is.

Deze instapklare woning met energielabel A is gebouwd in 1994, volledig geïsoleerd en voorzien van 10 zonnepanelen op het dak.

Bijzonderheden:
- Aangebouwde tussenwoning;
- Het creëren van meerdere slaapkamers is mogelijk;
- Gunstige locatie;
- 10 zonnepanelen;
- Energielabel A;
- Volledig geïsoleerd;
- Grotendeels voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen;

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Dadelboom 83 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 435.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1994

Woonoppervlakte:

105 m2

Perceeloppervlakte:

116 m2

Inhoud:

366 m3