fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Prins Bernhardstraat 10

€ 750.000,-

Castricum

Kosten koper

Charmante jaren '30 woning in het centrum!

Gelegen in het centrum van Castricum, mogen wij deze fantastische uitgebouwde jaren '30 topper aanbieden. Een woning waar je de karakteristieke elementen in terug vindt. De woning is gelegen in een fijne, rustige buurt in het centrum, dus op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en restaurants. Ook basis- en middelbare scholen zijn op korte afstand te bereiken. Daarnaast fiets je binnen enkele minuten naar het NS-intercity station met verbinding naar o.a. Amsterdam, Haarlem en Alkmaar en even doortrappen en je fietst via de duinen zo naar het strand van Castricum!

De woning is aan de achter- en zijkant ruim uitgebouwd waardoor je een heerlijk lichte woning hebt met een woonoppervlakte van maar liefst 158 m². Maar laten we beginnen bij het begin, in een fijne rustige straat ligt deze hoekwoning. Met een oprit voor de deur ben je altijd verzekerd van je parkeerplaats en heb je de mogelijkheid om een laadpaal te plaatsen. De entree bestaat uit een klassieke vestibule met tussendeuren naar de hal. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning met een erker met glas-in-lood ramen. Met de en-suite deuren kun je de woonkamer afsluiten van de achterkamer. Deze achterkamer is een zee van ruimte dankzij de uitbouw aan de achterzijde. Onder de lichtstraat is de eetkamer gecreëerd. De keuken bevindt zich in de zij-uitbouw met hier een ruime keuken voorzien van inbouwapparatuur en nog een handige bijkeuken waar de was- droog combinatie zicht bevindt.

Vanuit de eetkamer heb je openslaande deuren naar de achtertuin. Een fijne groene tuin met een ligging op het oosten. Dankzij de ruim opgezette wijk liggen de achterburen wat verder weg en zit je hier heerlijk vrij. In de tuin is een poort aanwezig naar de zijkant van de woning, hier aan de zijkant is ook de aangebouwde berging te vinden, ideaal voor de fietsen en tuinspullen.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers met inbouwkasten aanwezig, een kastenkamer en de badkamer. Deze laatste beschikt over een vrijstaand bad, douche, tweede toilet en wastafel. De vaste trap brengt je naar de tweede verdieping met hier een ruime overloop waar de C.V. ketel en de hybride warmtepomp aanwezig zijn. Daarnaast zijn er op deze verdieping nog eens twee kamers, ideaal als slaap- en studeerkamer, met op de studeerkamer nog een speelse vide.

Deze charmante jaren '30 woning in het centrum van Castricum biedt een unieke kans om te wonen in een geliefde buurt, omringd door alle gemakken. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1938;
- Ruim uitgebouwd met lichtstraat;
- Centrale ligging in het centrum van Castricum;
- Authentieke jaren '30 details aanwezig.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt je ook op Funda. NVM Zeker weten!

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Prins Bernhardstraat 10 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 750.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Onder_bod

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1938

Woonoppervlakte:

158 m2

Perceeloppervlakte:

257 m2

Inhoud:

541 m3