fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Prins Bernhardstraat 21

€ 585.000,-

Castricum

Kosten koper

Uitgebouwde jaren '30 topper!

In een van de karakteristieke straten van Castricum, mogen wij deze topper aanbieden! De ligging is ideaal te noemen, op loopafstand van diverse winkels en restaurants. Maar ook sportverenigingen, basis- en middelbare scholen zijn binnen no-time te bereiken. Het NS-intercity station met verbinding naar o.a. Amsterdam, Haarlem en Alkmaar is binnen 5 minuten te bereiken. Met de fiets ben je binnen een kwartier op het strand van Castricum! Wat wil een mens nog meer?

Van de voorkant zijn de authentieke jaren '30 details al te spotten, de rondboogdeur die toegang geeft tot de woning, charmante vestibule en uiteraard het glas-in-lood. In de hal tref je het toilet, de trapopgang en de deuren naar de bijkeuken en woonkamer aan. De bijkeuken is een ideale ruimte waar nu de wasmachine en droger staan opgesteld en veel bergruimte. Zet een stap binnen in de woonkamer en de prachtige ruimte valt direct op! De woning is uitgebouwd aan de achterzijde waardoor er een riante woonkamer aan de voorzijde is ontstaan een ruime eetkamer en de keuken in de uitbouw. Je ziet jezelf hier toch al helemaal zitten bij de houtkachel! De uitbouw is voorzien van een lichtstraat, waardoor ook de keuken een lichte ruimte is. De openslaande deuren aan de achterzijde en de deur in de keuken brengen je naar de achtertuin. Een fijne tuin met berging en ligging op het zonnige westen.

Op de eerste verdieping is de indeling aangepast van de originele bouw, met de trap die verplaatst is naar de overloop, dit zorgt voor meer ruimte in de kamers en kastruimte op de overloop. Er zijn twee ruime slaapkamers, een kastenkamer en moderne badkamer aanwezig. De badkamer is in 2022 vernieuwd en voorzien van een tweede toilet, douche en wastafel. De vaste trap brengt je naar de tweede verdieping met hier een goede slaapkamer, en drie kleinere kamers waarvan een met de c.v. opstelling. Op de overloop is het luik naar de vliering te vinden.

Deze charmante jaren '30 woning in het centrum van Castricum biedt een unieke kans om te wonen in een geliefde buurt, omringd door alle gemakken. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1939;
- Centrale ligging in het centrum van Castricum;
- Authentieke jaren '30 details aanwezig;
- Uitbouw met lichtstraat aan de achterzijde.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt je ook op Funda. NVM Zeker weten!

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Prins Bernhardstraat 21 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 585.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1939

Woonoppervlakte:

145 m2

Perceeloppervlakte:

165 m2

Inhoud:

465 m3