fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Van Duurenlaan 8

€ 675.000,-

Castricum

Kosten koper

Authentiek wonen op het meest gewilde plekje van Bakkum!

Deze laan heeft iets magisch, je komt hier aanrijden en je voelt het al. Dan stap je binnen in deze bijzondere woning en het lijkt wel of de tijd hier heeft stil gestaan. Het meest fijne aan deze locatie is de korte afstand naar het duin, de bossen en het strand. De boswandeling begint al wanneer je de straat uit loopt.

Op de begane grond is de entree met trapopgang, toilet en toegang tot woon- en eetkamer. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en geeft uitzicht over de authentieke straat. De woon- en eetkamer zijn licht door de grote raampartijen aan de voor-, zij- en achterkant van de woning. Via de open keuken kijk je uit op de groene achtertuin en heb je toegang tot de bijkeuken die tevens een uitgang naar de oprit heeft. Zowel aan de voor- als achterzijde heb je een heerlijke ruime tuin. In de voortuin heb je een ruime oprit waar je maar liefst drie auto's kwijt kunt. Ook beschikt de woning over een ruime garage voorzien van elektra.

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping met drie slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping heb je een voorzolder een de vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
Het perceel dient nog kadastraal gesplitst te worden. De kosten hiervan bedragen ca. € 475,- en komen voor rekening van koper. Verkoper zal zorg dragen voor de daadwerkelijke splitsing. Middels een NVM koopovereenkomst waarbij diverse clausules van toepassing zullen zijn, vraag de makelaar voor meer info en wordt verteld tijdens de bezichtiging.

Er is een projectnotaris van toepassing, de overdracht dient plaats te vinden bij Notariskantoor Lautenbach of Actus Notarissen.

Overige bijzonderheden:
- Ligging in gewilde en authentieke wijk 'Bakkum';
- Ruime voor- en achtertuin;
- Garage voorzien van elektra;
- Energielabel C.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Van Duurenlaan 8 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 675.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht_onder_voorbehoud

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1972

Woonoppervlakte:

140 m2

Perceeloppervlakte:

1662 m2

Inhoud:

573 m3