fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Werkendelslaan 74

€ 430.000,-

Heiloo

Kosten koper

Uitgebouwde tussenwoning in kindvriendelijk hofje

Stap binnen in deze gemoderniseerde jaren 60 woning, perfect gelegen in een autoluw hofje in een kindvriendelijke buurt. De woning is uitgebouwd aan de achterzijde en heeft daardoor heerlijk veel leefruimte. De locatie is uitstekend te noemen, nabij het NS station, basisscholen en winkels. Daarnaast ben je ook met de fiets zo bij de duinen en het strand van Egmond of in het bruisende centrum van Alkmaar.

Je komt binnen in de entree met toilet en ruime kelderkast, waarna je de lichte kamer met open keuken betreedt. De uitbouw aan de achterzijde vergroot de leefruimte aanzienlijk en creëert een natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen en lichtkoepels. Op de vloer ligt modern en onderhoudsvriendelijk pvc. De sfeervolle keuken dateert uit 2021 en is van alle gemakken voorzien, een genot om hier een maaltijd te bereiden. Via de bijkeuken, die voorzien is van extra bergruimte en een wasmachine aansluiting, kom je in de achtertuin. Deze is diep en voorziet in een mix van zon en schaduw, voor elk wat wils. Er is een achterom en een schuur voor fietsen en/of tuingereedschap aanwezig.

Via de vaste trap kom je op de eerste etage. Hier bevinden zich drie comfortabele slaapkamers die alle drie voorzien zijn van inbouw kast(en). De moderne badkamer is vernieuwd in 2018 en functioneel ingericht. Via de vlizo trap bereik je de bergzolder, deze beschikt over voldoende ruimte om spullen op te slaan maar biedt ook zeker mogelijkheden tot een opbouw. Zo zou je nog extra slaapkamers kunnen creëren.

Verkoper vertelt: "Deze woning is voor ons altijd een thuis geweest. De ruimte, de fijne lichte woonkamer en de groene buurt hebben ons jarenlang plezier gebracht. We hopen dat de nieuwe eigenaren er net zoveel van genieten als wij hebben gedaan."

Is deze instap klare woning wat jij zoekt? Maakt dan snel een afspraak met ons kantoor, wij laten je de woning graag zien.

Bijzonderheden:
- Kindvriendelijke wijk;
- Uitgebouwd;
- Centraal gelegen;
- Woonoppervlakte van 106 m2;
- Moderne keuken.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Werkendelslaan 74 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 430.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1963

Woonoppervlakte:

106 m2

Perceeloppervlakte:

163 m2

Inhoud:

399 m3