fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Zeestraat 10 c

€ 465.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Ruim 3-kamer appartement in centrum Beverwijk

In het statige en uniek gebouwde appartementencomplex "Het Notariskantoor" mogen wij dit nette 3-kamer appartement aanbieden gelegen op de tweede verdieping. Gelegen in hartje Beverwijk met de winkelstraat om de hoek. Alle voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken zoals het NS-treinstation, supermarkt, winkels en horecagelegenheden. Bij het appartement zit een parkeerplek inbegrepen achter het appartementencomplex onder de carport. Hierdoor kunt u altijd uw auto veilig parkeren. Op de begane grond is tevens een berging. Het appartement is heerlijk ruim en heeft dankzij de vele raampartijen veel lichtinval. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en de twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. Het balkon is gelegen op het zuidwesten, ideaal voor de zomerse dagen die er aan komen.

Via de entree op de begane grond met beltableau en brievenbussen kunt u naar binnen. Via het afgesloten portiek kunt u zowel met de lift als met de trap naar de tweede verdieping.

Het appartement is op de derde woonlaag gelegen. Via de hal/entree is er toegang tot alle vertrekken in het appartement. In de ruime woonkamer staat de nette open keuken vanuit het bouwjaar 2016. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en combi oven.

Verder is er vanuit de hal het separate toilet, de badkamer en de berging/wasruimte. De badkamer is zeer ruim en uitgerust met een ligbad, inloopdouche, hangend toilet en wastafelmeubel. De berging kan gebruikt worden als opslagruimte/extra kastruimte en is ideaal als wasruimte omdat hier de wasmachine en droger aansluiting is.

Aan de achterzijde van het appartement zijn de twee slaapkamers. Beide van goed formaat en met dezelfde vloer als de woonkamer. Tevens is vanuit de hal het balkon te bereiken dat gelegen is op het zuidwesten. Dit balkon van bijna 15 vierkante meter is ideaal om te kunnen genieten van de rust en het heerlijke weer wat er aan zal komen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 101 m²
- Actieve VvE, servicekosten €248,89 per maand;
- Lift aanwezig;
- Berging aanwezig op de begane grond met elektra;
- Volledig geïsoleerd met energielabel A;
- Heerlijk balkon gelegen op het zuidwesten;
- Eigen parkeerplaats;
- Oplevering in overleg, kan spoedig;
- Notariskeuze aan koper, mits in omgeving Beverwijk.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Zeestraat 10 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 465.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Portiekflat

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2016

Woonoppervlakte:

101 m2

Inhoud:

349 m3