Nieuwbouwspecialist

Jouw partner in nieuwbouwontwikkeling

Teer, dé nieuwbouwspecialist die Noord-Holland door en door kent. Met meer dan honderd jaar ervaring op de lokale huizenmarkt, kennen wij elk hoekje van de regio. En dat willen we zo houden. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten. Als erkende NVM-nieuwbouwspecialist hebben we een uitgebreid portfolio opgebouwd met diverse nieuwbouwprojecten. Maandelijks voegen we hier nieuwe projecten aan toe, dankzij ons uitgebreide netwerk en brede bereik.

Nieuwbouwspecialisten voor projectontwikkelaars

Nieuwbouw is een vak apart binnen de makelaardij. Het vraagt om specifieke bouwkundige kennis en vereist een andere aanpak dan bij bestaande bouw. Bij Teer hebben we een team van nieuwbouwspecialisten samengesteld, speciaal voor projectontwikkelaars. Ze begrijpen de kansen, kennen de uitdagingen en zijn bekend met de vragen die spelen.

Van kleine projecten tot grootschalige transformaties

We begeleiden en adviseren bij de ontwikkeling en verkoop van uiteenlopende nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om kleine ontwerpen of grote transformaties, woningen of bedrijfspanden, koop of huur, wij denken mee en vinden de juiste locatie voor jouw project.

Van advies tot zekerheid

Als ontwikkelaar wil je zekerheid over een succesvolle verkoop. Samen ons met behaal je dat gewenste resultaat. Jij bepaalt welke aspecten wij oppakken. Onze nieuwbouwmakelaars kunnen alles verzorgen, van prijsadvies tot contractuele vastlegging. We combineren traditionele en moderne marketingmethoden om jouw doelgroep te bereiken. Met onze financiële adviseurs en uitgebreide database vinden wij altijd de juiste kandidaat voor jouw project.

Een complete marketingaanpak

Door de unieke combinatie van diverse afdelingen binnen ons bedrijf maken wij het verschil. Wij bieden een totaalpakket aan diensten die jouw project naar een hoger niveau tillen. Wij beschikken over een eigen marketingafdeling die gespecialiseerd is in vastgoedmarketing. Van de realisatie van een projectwebsite, tot de aankleding, drukwerk, social media en creatieve input – wij regelen het allemaal. Elk project is uniek en wij zorgen ervoor dat dit volledig tot zijn recht komt. Onze uitgebreide expertise en persoonlijke benadering maken dat wij de perfecte partner zijn voor jouw nieuwbouwproject als je op zoek bent naar volledige ontzorging bij één partij.

Belangrijke schakel tussen ontwikkelaar en woningzoekers

Ons nieuwbouwspecialisten beschikken we over ruime praktijkervaring met marktanalyses, gedegen advies en ondersteuning bij de afzet van nieuwbouwwoningen. Door onze vele contacten met woningzoekenden in zowel bestaande bouw als nieuwbouw, slaan wij de brug naar gemeenten en ontwikkelaars voor een geslaagd nieuwbouwplan. Wij vertalen de wensen uit de markt naar een onderbouwd advies en concrete producten.

Overal in Noord-Holland

Onze nieuwbouwservice strekt zich uit over heel Noord-Holland. Met 7 NVM-vestigingen langs de noordelijke A9 zijn wij strategisch gevestigd. Wil je een nieuwbouwplan ontwikkelen of een pand transformeren? Maak een afspraak met ons ‘nieuwbouwteam’ en kies voor een optimale en succesvolle ontwikkeling van jouw project.

  • Thuis bij Teer – nieuwbouwspecialist
  • Erkend en ervaren NVM-nieuwbouwspecialist
  • Speciaal team voor nieuwbouw
  • Actief in heel Noord-Holland
  • Van bouwtekening tot sleuteloverdracht
  • Dé schakel tussen projectontwikkelaar en particulier

6 stappen nieuwbouwspecialist

Kennismaking
1 Kennismaking

Kom langs voor een gesprek waarin we jullie wensen bespreken en onze expertise tonen.

Acquisitie
2 Acquisitie

Wij bieden interessante bouwlocaties en objecten aan en kunnen ook specifieke locaties onderzoeken. Onze aanpak maakt het verschil.

Prijsindicatie
3 Prijsindicatie

Bij interesse in een locatie krijg je een rapport inclusief prijsindicatie, marketingplan van onze eigen marketingafdeling en hypotheekadvies voor koper.

Ondersteuning bij Biedingen/Onderhandelingen
4 Ondersteuning bij Biedingen/Onderhandelingen

Wij adviseren bij biedingen of onderhandeling voor de aankoop.

Overleg
5 Overleg

Wij regelen gesprekken met de gemeente en architecten om plannen te optimaliseren.

Verkoopproces
6 Verkoopproces

Na het ontwerpproces start de verkoop met een manifestatie waarbij we het hele proces begeleiden tot aan de definitieve verkoop en nazorg.

Daarom Teer makelaars

9,1

Gemiddelde beoordeling

0

Objecten verkocht dit jaar

0

Jaar ervaring