Aankoopmakelaar

Ben je op zoek naar een nieuw huis? Die ene plek waar je niet als een vreemde binnenstapt, maar waar je meteen het gevoel hebt dat je er hoort? Bij Teer begrijpen we dat een huis meer is dan alleen muren en een dak. Het is de vertrouwde omgeving waar je herinneringen maakt en dromen koestert.

Zoekopdracht

Met onze persoonlijke aanpak helpen wij jou met het vinden van je nieuwe thuis. Geen eindeloos scrollen door huizensites, geen stress over gemiste kansen. En om de zoektocht nog een stukje makkelijker te maken, heeft Teer een zoekopdracht ontwikkeld. Geef ons jouw wensen door – waar wil je wonen, wat is je budget en wat voor soort huis spreekt jou aan? Wij doen de rest! 

Met onze zoekopdracht ontvang je het nieuwste woningaanbod direct in je inbox, zonder dat je er zelf naar hoeft te speuren. En nog voordat het op Funda staat! Zo wordt het vinden van jouw perfecte huis een stuk leuker én sneller.

Maak een zoekopdracht aan

Waarom kiezen voor onze zoekopdracht?

  • Compleet: ontvang het nieuwste aanbod van alle NVM-makelaars en meer
  • Snelheid: wees anderen voor en krijg het aanbod nog vóór het op Funda verschijnt
  • Gemak: vind je een interessante woning? Vraag direct een bezichtiging aan

Wil je een zoekopdracht instellen? Laat het ons weten via het contactformulier. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor een gratis zoekopdracht.

Gratis hypotheekgesprek

Heb je je droomwoning gevonden? En wil je weten of het financieel haalbaar is? Maak dan meteen een afspraak voor een gratis hypotheekgesprek.

Bij Teer staat jouw zoekopdracht centraal. Samen maken we van elk huis een thuis.

Aankoopmakelaar

In 6 stappen je huis aankopen

Kennismaking
1 Kennismaking

Je makelaar inventariseert uitgebreid je woondroom en de financiële mogelijkheden en geeft je advies bij het samenstellen van je zoekopdracht. Je ontvangt het nieuwste aanbod in jouw zoekgebied vóórdat de woningen op Funda verschijnen.

De zoektocht
2 De zoektocht

Met je makelaar is er gemakkelijk contact via de groepsapp voor alle vragen. Je gaat actief woningen bezichtigen tot je een woning vindt die aan al je wensen voldoet.

Aankoopadvies
3 Aankoopadvies

Je bent enthousiast over een woning en informeert direct je makelaar. Die gaat de woning ook bekijken en koppelt terug of er aandachtspunten zijn. Je makelaar ziet meer; is een bouwtechnische keuring nodig? Is juridisch alles op orde? Welke biedingsprocedure is van toepassing?

Biedingsprocedure
4 Biedingsprocedure

Gezamenlijk bereid je de bieding voor. Denk hierbij aan de hoogte van het bod, maar ook aan andere voorwaarden. Natuurlijk in nauw overleg met je financieel adviseur. Een spannend moment: je makelaar brengt het bod uit. De onderhandelingen beginnen en het duimen begint.

Gefeliciteerd!
5 Gefeliciteerd!

Je bod is geaccepteerd! Je tekent de koopovereenkomst, nadat deze door je aankoopmakelaar is gecontroleerd en toegelicht.

Nazorg
6 Nazorg

Het is zover, de dag van de sleuteloverdracht. Je inspecteert gezamenlijk de woning. Daarna volgt de afspraak bij de notaris. Je aankoopmakelaar heeft van te voren de stukken gecontroleerd. Je kunt met een gerust hart ondertekenen en de sleutel van je droomhuis in ontvangst nemen.

Daarom Teer makelaars

9,1

Gemiddelde beoordeling

0

Objecten verkocht dit jaar

0

Jaar ervaring