Neem direct contact op

Wel of niet?

Je hebt besloten dat het tijd is om te verhuizen. Een nieuw hoofdstuk wacht op je. Maar voordat je de deur achter je dichttrekt, moet je eerst je huidige woning nog verkopen. Dat brengt natuurlijk de nodige stappen met zich mee. Foto’s maken, een te koop-bord in de tuin en bezichtigingen. Maar wat als je niet wilt dat iedereen weet dat je huis te koop staat? Wat als je de verkoop liever wat discreter aanpakt? Dan is stille verkoop misschien iets voor jou.

Wat houdt stille verkoop precies in?

Simpel. Bij stille verkoop wordt de verkoop niet publiekelijk bekend gemaakt. Geen te koop-bord in de tuin, geen foto’s op Funda of andere websites. Jij bepaalt zelf waar en hoe je je woning promoot. Het verloopt als het ware ‘in het geheim’. 

Waarom stille verkoop?

Er zijn allerlei situaties te bedenken waarin je de verkoop van je huis niet aan de grote klok wilt hangen. Bijvoorbeeld om privacy redenen of omdat je niet wilt dat iedereen weet dat jouw huis te koop staat. Ook kan het zijn dat je geen haast hebt om te verkopen, dat je al een potentiële koper hebt gevonden of dat je alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen. Met stille verkoop bereik je misschien wel sneller serieuze kopers, omdat ze op een meer exclusieve manier met je huis in aanraking komen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je voor stille verkoop kiest, brengen wij enkel actieve woningzoekers op de hoogte. Alleen mensen die zich bij ons hebben ingeschreven komen in aanmerking. Alles verloopt binnen ons netwerk, wat betekent dat je alleen te maken krijgt met serieuze potentiële kopers.

Wil jij ook je woning in stille verkoop zetten?

De keuze blijft aan jou: wil je de wereld laten weten dat je huis te koop staat of houd je het liever onder de radar? Als je advies nodig hebt over wat het beste is voor jouw situatie, staan wij voor je klaar!

Wat wij bieden

  • Een vertrouwd aanspreekpunt in Noord-Holland
  • Lokale expertise 
  • Persoonlijke betrokkenheid bij het verkopen van jouw huis
  • Transparant advies over stille verkoop en andere mogelijkheden

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar, of het nu gaat om de verkoop van je huis, de aankoop van een nieuwe woning of advies over verzekeringen en hypotheken. Teer is er voor jou en elke stap in jouw woonreis.

Lees meer