Neem direct contact op

Op zoek naar een betrouwbare taxateur voor je bedrijfspand in Noord-Holland? Bij Teer ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen dat de financiering van jouw bedrijfsruimte een belangrijke stap is en daarom bieden wij professionele taxatiediensten aan die aansluiten bij jouw behoeften.

Waarom een bedrijfstaxatie?

De redenen kunnen divers zijn. Misschien sta je voor belangrijke aankoop- of verkoopbeslissingen. Misschien zoek je naar financieringsmogelijkheden, wil je inzicht in de waarde van je pand of heb je behoefte aan huurprijsadvies. Wat de reden ook is, wij zijn hier om je te helpen als jouw taxatiespecialist voor bedrijfspanden, winkels, kantoorpanden, beleggingspanden en meer. 

Wat houdt een taxatierapport in?

Een taxatierapport geeft een helder beeld van de actuele waarde van jouw bedrijfspand. Dit rapport wordt opgesteld door een erkende en onafhankelijke taxateur. Onze taxateurs voeren een grondig bouwtechnisch onderzoek uit en analyseren de regionale markt om tot een nauwkeurige waardebepaling te komen. Dit rapport is essentieel voor het verkrijgen van een hypotheek, omdat geldverstrekkers een officiële waardebepaling vereisen.

Bedrijfstaxatie door Teer

Omdat elk bedrijfspand anders is, nemen we de tijd om je pand grondig te inspecteren. Tijdens de taxatie van jouw pand ben je van harte welkom om aanwezig te zijn en vragen te stellen. We voorzien je graag van een goede onderbouwing van de waarde, zodat je precies begrijpt hoe deze tot stand is gekomen. Met onze lokale kennis en professioneel advies zijn we thuis in de bedrijfsmarkt van Noord-Holland, van de IJmond tot aan Alkmaar en omstreken. Zo ontvang je een rapport dat voldoet aan de eisen van geldverstrekkers én aan jouw verwachtingen.

  • Onze erkende en ervaren taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
  • Wij werken volgens de internationale richtlijnen EVS/IVS
  • Teer is aangesloten bij de Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI): hét keurmerk voor woningtaxaties
  • Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd

Op zoek naar een bedrijfstaxateur?

Ga jij vastgoed (ver)kopen of wil je jouw hypotheek oversluiten? Neem contact met ons op en ontvang een betrouwbaar rapport dat jou helpt de financiering rond te krijgen.  

 

Lees meer