Neem direct contact op

Wonen, werken & financieren

Welkom bij Teer! Wij zijn meer dan alleen een makelaarskantoor. Wij zijn jouw partner in wonen, werken en financieren. Onze roots gaan terug tot 1874, toen de familie Teer begon in Beverwijk. Sindsdien zijn we uitgegroeid naar zeven vestigingen verspreid over Noord-Holland, van Dijk en Waard tot aan Beverwijk. Onze rode verkoopborden zijn een bekend gezicht in de regio en onze lange geschiedenis maakt van ons een vertrouwd begrip.

Bij Teer draait alles om thuis zijn. Of het nu gaat om het vinden van jouw droomhuis, het verkopen van je bedrijfspand of het regelen van een financiering: wij staan voor je klaar met persoonlijke aandacht en zorgeloosheid. Onze NVM-gecertificeerde makelaars en nieuwbouwspecialisten kennen de lokale markt als geen ander.

Wij geloven dat een huis meer is dan alleen vier muren en een dak. En een kantoor veel meer is dan alleen een werkplek. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar herinneringen worden gemaakt en dromen worden nagejaagd. Daarom streven wij ernaar om van elke plek een thuis te maken, waar jij je op je gemak voelt en waar je kunt groeien.

Bij Teer sta jij centraal. Wij bieden hoogwaardige dienstverlening, persoonlijke aandacht tot na de (ver)koop en een team van experts dat altijd voor je klaar staat. Onze kleine kantoren staan midden in de maatschappij, zodat we altijd dicht bij jou zijn. En met onze full-service aanpak heb je alles wat je nodig hebt onder één dak.

Benieuwd naar wat Teer voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen zonder zorgen en met succes te (ver)kopen en (ver)huren.

 

Lees meer