Vind jouw perfecte hypotheek met Teer

Bij Teer zijn we gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van klanten bij allerlei financiële vraagstukken, inclusief hypotheken. Of je nu denkt aan het kopen van je eerste huis, het oversluiten van je huidige hypotheek of het verduurzamen van je woning, wij zijn er om je te helpen. Als onafhankelijke adviseurs werken we samen met meer dan 40 geldverstrekkers, zodat we altijd het beste advies kunnen geven dat past bij jouw situatie.

We streven ernaar om je volledig te ontzorgen tijdens het hele proces, samen met onze makelaars, verzekeringsadviseurs en taxateurs. Ons doel is pas bereikt als jij tevreden bent, je ons advies begrijpt én er zeker van bent dat het bij jou past.

Wat is hypotheekadvies?

Je schakelt een hypotheekadviseur in voor advies over je hypotheek. Dit kan bij elke situatie waarin je een keuze moet maken rondom je hypotheek. Voor het afsluiten of oversluiten van een hypotheek kom je namelijk voor heel wat keuzes te staan. Bij welke aanbieder sluit je je hypotheek af tegen een gunstige hypotheekrente? Voor welke rentevaste periode kies je? Welke hypotheekvorm past bij jou? En zo zijn er nog wel meer knopen die je moet doorhakken. Dé reden om een hypotheekadviseur in te schakelen.

 

Een huis kopen

Vlot en gemakkelijk financieren

Wanneer je bod is geaccepteerd, wil je dat de hypotheekaanvraag soepel verloopt, zonder vertraging. Daarom hebben we bij Teer alle expertise onder één dak, inclusief hypotheekadviseurs die direct voor je aan de slag gaan. Dankzij de korte lijntjes blijven we constant op de hoogte van alle ontwikkelingen en jouw wensen in het aan- en verkoopproces.

Een passende hypotheek voor jou

Bij Teer geloven we dat er voor elke koper een passende hypotheekoplossing is. Of je nu een starter, doorstromer of senior bent op de woningmarkt. Er is altijd een geschikte geldverstrekker – bank of verzekeraar - te vinden met de beste voorwaarden en rentetarieven. Wij helpen je graag om de hypotheekverstrekker te vinden die het beste bij jou past.

Bij Teer kun je verwachten:

  • Persoonlijk, begrijpelijk en transparant hypotheekadvies
  • Gratis en vrijblijvend eerste gesprek
  • Snelle communicatie tussen makelaars en adviseurs
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Een afspraak wanneer het jou uitkomt
  • Een ruime keuze aan geldverstrekkers
  • Voor iedereen een passende hypotheekoplossing

Heb je behoefte aan onafhankelijk hypotheekadvies? Of heb je andere financiële vragen? Vul ons contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op. Laat ons je begeleiden naar een hypotheek die past bij jouw wensen en situatie.