Open huizen route

Elke laatste dinsdagavond van de maand organiseren wij de Teer Open Huizen Route.  Zo kunnen woningzoekers ons woningaanbod bezichtigen op een laagdrempelige manier en zo hebben de verkopers een extra manier om hun woning in de schijnwerpers te zetten. De vorige edities waren een groot succes! De deelnemende woningen kregen vele bezoekers met diverse verkopen als resultaat! Om deze reden organiseren wij een nieuwe editie op dinsdag  25 juni. De verkopers zullen deze avond in hun eigen woning aanwezig zijn tussen 18:00 en 20:00 uur

Deze avond heb jij, als woningzoeker, ook de gelegenheid om een afspraak in te plannen met een hypotheekadviseur of aankoopmakelaar. Wil je liever informatie over onze nieuwbouwprojecten? Loop hiervoor binnen op onze vestiging in Heemskerk. Zo bieden wij in één avond alles onder 1 dak want wij begrijpen dat de zoektocht naar een nieuwe woning veel tijd in beslag neemt. Vraag de adviseurs en makelaars naar die route die past bij jouw situatie.

Zet deze dag alvast in jouw agenda, plan een gesprek in met een aankoopmakelaar en houd deze pagina in de gaten voor de deelnemende woningen!

Veelgestelde vragen over Open Huizen Dag

Kan ik deze dag informatie ontvangen over nieuwbouwwoningen?

Zeker! Je bent tijdens de Open Huizen Dag ook van harte welkom op ons kantoor in Heemskerk. Hier zit een nieuwbouwspecialist klaar om vragen te beantwoorden over onze beschikbare projecten.

Hoe kan ik mij als verkoper aanmelden voor Open Huizen Route?

Je belt of mailt ons en wij zorgen ervoor dat jouw woning wordt aangemeld voor de Open Huizen Route. Als klant van Teer kan je hier gratis aan deelnemen.

Hoe ziet een Open Huizen Route eruit als verkoper?

Op deze avond ben jij voor 1 keer dé makelaar. Je krijgt op een bepaalde tijd woningzoekers over de vloer, dus je houdt zelf de bezichtigingen. Zij hoeven geen afspraak te maken voor een bezichtiging waardoor er dus meer potentiële kopers langs kunnen komen op 1 moment! Jouw makelaar is bereikbaar voor vragen.

Hoe weten woningzoekers dat ik, als verkoper, meedoe aan Open Huizen Dag?

Je woning wordt extra gepromoot op Funda en op onze website staat dit bij jouw woning. Daarnaast krijg je van ons een poster die je kunt plakken op je raam.

Kan ik deze dag ook bij jullie terecht voor hypotheekadvies?

Kom voorbereid en weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Onze adviseur Erwin zit klaar op ons kantoor in Heemskerk om geheel vrijblijvend met je mee te kijken.

Wat zijn goede tips voor mij als woningzoekende?

Hier lees je 5 tips om deze avond als woningzoekende tot een succes te maken.

  • Maak vooraf een verlanglijstje voor jouw droomwoning.
  • Noteer van elke woning de plus- en minpunten zodat je het kan terug lezen.
  • Loop een rondje in de buurt. Zo krijg je een complete indruk.
  • Bezoek ook je B-keuzes zodat je kan vergelijken en erachter komt wat je belangrijk vind.
  • Nadat je één of meerdere favorieten hebt gekozen maak je een afspraak met de makelaar om deze nogmaals rustig te bekijken.