Een huis verkopen in Noord-Holland

Dat doe je veilig en vertrouwd met Teer als makelaar!

Wij begrijpen dat een huis verkopen meer is dan alleen een bordje in de tuin zetten. Daarom bieden wij uitgebreide verkoopbegeleiding. Vanaf het moment van advies over de vraagprijs tot en met de overdracht van de sleutels aan de nieuwe eigenaar. Ons doel is om jouw huis onder de meest gunstige voorwaarden te verkopen, tegen de beste prijs. 

Waar zijn wij thuis?

Woon jij in regio Beverwijk, Heiloo, Dijk en Waard, Alkmaar, Castricum, Uitgeest of Heemskerk? Dan zijn wij jouw lokale makelaar, thuis in Noord-Holland. Met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk vinden wij altijd de juiste koper voor jouw huis. 

Plan een gratis verkoopadvies
Huis verkopen

In 6 stappen je huis verkopen

Kennismaking
1 Kennismaking

Je plant een gratis verkoopadvies in met één van onze makelaars bij jouw thuis. Tijdens deze afspraak neemt de makelaar de woning op om daarna een verkoopadvies en dienstverleningsvoorstel uit brengen.

Verkoopklaar maken
2 Verkoopklaar maken

Wij adviseren hoe je jouw huis het beste verkoopklaar maakt. Als alles in orde is, doen wij een uitgebreide opname, worden de professionele foto’s en plattegronden gemaakt en wordt er een originele verkooptekst geschreven.

In verkoop
3 In verkoop

De woning staat in de verkoop! Wij zetten alle tools in om de woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers onder andere middels een social media strategie. Hierna plannen we de bezichtigingen in overleg in.

Onderhandelingen en overeenstemming
4 Onderhandelingen en overeenstemming

Afhankelijk van de getoonde interesse zullen we een op maat gemaakte verkoopstrategie bieden. De biedingen worden besproken en eventuele onderhandelingen worden gestart. Als verkoper bepaal je altijd zelf aan wie de woning gegund wordt. Na het tekenen van de akte zijn we er bijna…

Gefeliciteerd!
5 Gefeliciteerd!

Het is officieel, het huis is verkocht! We plannen een eindinspectie, regelen de notariële overdracht en controleren de aktes.

Nazorg
6 Nazorg

We gaan gezamenlijk naar de overdracht waar het eigendomsbewijs en de sleutels worden overhandigd aan de koper. De extra zorgen nemen wij met liefde uit handen. Een tevreden verkoper, koper en makelaar, daar doen wij het voor!

Daarom Teer makelaars

9,1

Gemiddelde beoordeling

0

Objecten verkocht dit jaar

0

Jaar ervaring

Onze aanpak

Advies en voorbereiding

 • Uitgebreide en gedetailleerde opname van de woning
 • Tekeningen en plattegronden van het huis
 • Persoonlijk advies voor verkoopklaar maken woning
 • Professionele foto’s (inclusief 360 graden foto’s en hoogtefoto’s) en video
 • Virtuele rondleiding door de woning op Funda
 • Zichtbaar op Funda
Huis verkopen
Huis verkopen

Presentatie en promotie

 • Verzorgde verkooptekst
 • Professionele en uitgebreide verkoopbrochure
 • Promotie op verschillende websites en sociale media
 • Etalagepresentatie in onze 7 vestigingen
 • Gratis deelname aan ‘Open Huizen Route’
 • ‘Te koop’-bord (in tuin en/of ‘v-bord’)

Wij helpen je graag verder!

Bij Teer staan we klaar om jouw huis te verkopen met aandacht, zorgeloosheid en professionaliteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het verkopen van jouw huis in Noord-Holland.

Huis verkopen