Bedrijfsmakelaar

Op zoek naar de perfecte bedrijfsruimte in Noord-Holland? Teer staat voor je klaar! Als jouw betrouwbare bedrijfsmakelaar helpen we je bij het vinden van een locatie die precies past bij jouw bedrijf. Of het nu gaat om het kopen of het verkopen van een bedrijfspand, ons team van bedrijfsmakelaars staat voor je klaar. Ondernemend, resultaatgericht en met persoonlijke aandacht – dat is hoe wij werken als jouw bedrijfsmakelaar.

Specialist in bedrijfsmatig onroerend goed

We zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed en helpen ondernemers bij de aan- en verkoop van bedrijfshallen, bedrijfspanden, kantoren en winkelpanden. Ook woningen die aangemerkt worden als beleggingspand behoren tot bedrijfsmatig onroerend goed. Teer begeleidt niet alleen bij aan- en verkoop van bestaande panden, ook nieuwbouw op bestaande of nieuwe industrieterreinen ondersteunen we regelmatig.

En als je op zoek bent naar een bedrijfsruimte om te huren of te verhuren, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Steeds meer vastgoedeigenaren kiezen hiervoor, vanwege de service en het gemak. Onze bedrijfsmakelaars staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte ruimte die past bij jouw bedrijf én jouw ambities.

Maatwerk en persoonlijke aandacht

Maatwerk is onze specialiteit. Geen enkele situatie is hetzelfde en daar passen wij ons plan van aanpak op aan. Of je nu een startende ondernemer bent met grote ambities of een gevestigde speler op zoek naar uitbreiding, wij adviseren en begeleiden je bij elke stap. Van nieuwbouw tot acquisitie, duurzaamheid tot transformatie en taxatie van bedrijfsmatig- en beleggingsvastgoed, wij hebben de expertise en het netwerk om je te helpen. Wie onze klanten zijn? We hebben een breed portefeuille aan ondernemers, woningcorporaties, particuliere en institutionele beleggers.

Bij Teer word je volledig ontzorgd. We luisteren naar jouw wensen, adviseren zorgvuldig en begeleiden het hele proces van A tot Z. We stoppen pas wanneer jij tevreden bent. En dat alles doen we terwijl we nauw contact met je houden, zodat jij je als drukke ondernemer kunt focussen op wat echt belangrijk is.

 

Plan een adviesgesprek
Bedrijfsmakelaar
Bedrijfsmakelaar

Alles onder één dak

Wij weten als geen ander dat er bij commercieel vastgoed veel komt kijken. Met Teer aan je zijde, hoef je je geen zorgen te maken als het gaat om commercieel vastgoed. Wij hebben alles kennis onder één dak en maken gebruik van onze een hechte samenwerkingen met betrouwbare partners. Van bedrijfsfinancieringen tot juridische bijstand, we bieden alles om jou volledig te ontzorgen.

In het bruisende Noord-Holland, bevinden we ons in het kloppende hart van het bedrijfsonroerendgoed. Met zeven vestigingen zijn we dichtbij, waar het allemaal gebeurt. Doordat we voortdurend in contact blijven met de markt, zijn we altijd vorbereid om de nieuwste kansen en ontwikkelingen met jou te delen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe locatie voor je bedrijf, je oog al hebt laten vallen op commercieel vastgoed, op zoek bent naar een goede investering of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, wij zijn jouw makelaar met persoonlijk en lokaal advies.

Stap binnen bij een van onze zeven vestigingen en ontdek hoe wij jouw vastgoedambities kunnen waarmaken!

In 6 stappen je bedrijfsruimte verhuren/verkopen

Advies en voorstel
1 Advies en voorstel

Plan een gratis verkoop- of verhuuradvies in met één van onze bedrijfsmakelaars. Waar mogelijk vindt deze afspraak plaats in het object. Tijdens deze afspraak doet de makelaar een opname om je daarna een verkoopadvies en dienstverleningsvoorstel uit brengen.

Opname en aanmelding
2 Opname en aanmelding

Voor de verhuur of verkoop doen wij een uitgebreide opname. Er worden professionele foto’s en plattegronden gemaakt en er wordt een originele aanmeldingstekst geschreven om de juiste doelgroep aan te spreken.

Bezichtigingen
3 Bezichtigingen

De verkoop of verhuur is begonnen! Wij zetten alle tools in om het object onder de aandacht te brengen onder potentiële kandidaten en benaderen ons eigen netwerk. Hierna plannen we de bezichtigingen in overleg in.

Kwalificatie kandidaat en onderhandelingen
4 Kwalificatie kandidaat en onderhandelingen

Afhankelijk van de getoonde interesse zullen we een op maat gemaakt advies uitbrengen. De voorstellen worden besproken en eventuele onderhandelingen worden gestart. Als eigenaar bepaal je altijd zelf wie de huurder of nieuwe eigenaar wordt.

Overeenstemming
5 Overeenstemming

De overeenkomst wordt opgesteld en na akkoord door de betrokken partijen ondertekend. Hier stoppen onze werkzaamheden nog niet. We plannen een eindinspectie, regelen de eventuele notariële overdracht en controleren de aktes.

De oplevering
6 De oplevering

We gaan gezamenlijk naar de eindinspectie waar de sleutels worden overhandigd aan de koper of huurder. De extra zorgen nemen wij uit handen. Alle betrokken partijen tevreden: daar doen wij het voor!

Daarom Teer makelaars

9,1

Gemiddelde beoordeling

0

Objecten verkocht dit jaar

0

Jaar ervaring