Neem direct contact op

Zorgeloos verzekerd met persoonlijk en lokaal advies

Risico’s lopen we allemaal, en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom verzekeren we onszelf, ons huis, onze auto, en meer. Maar het vinden van de juiste verzekering is een flinke klus. Betaal ik niet te veel? Dekt mijn verzekering alles wat ik nodig heb?

Bij Teer zorgen we dat jij zorgeloos kunt leven. We brengen alle risico’s in kaart, kijken welke je zelf kunt dragen en welke verzekeringen het beste bij je passen. Kortom, Teer ontzorgt, ook in verzekeringen.

Onafhankelijk advies

Wij werken samen met meer dan 35 verschillende maatschappijen en kunnen jou daardoor onafhankelijk adviseren. We leveren de kwaliteit die je wenst en de zekerheid die je nodig hebt. Of je nu net een huis hebt gekocht en nieuwe verzekeringen wilt afsluiten of als je je huidige verzekeringspakket onder de loep wilt nemen, wij regelen het graag voor je.

Persoonlijk en lokaal

Bij Teer ben je geen nummer. We bieden persoonlijke service en zijn altijd dichtbij om je te helpen. Bij schade kun je altijd op ons terugvallen. Wij zijn jouw persoonlijke en lokale financieel adviseur, altijd klaar om je te ondersteunen.

 

Wil je een ondernemend en onafhankelijk advies? Ontdek meer en plan een afspraak met één van onze ervaren verzekeringsadviseurs. Vul het contactformulier in, wij bellen je binnen één werkdag terug.

 

Lees meer