Teer, thuis in verzekeren

Bij Teer begrijpen we dat het vinden van de juiste verzekeringen geen eenvoudige klus is. Van auto’s tot huizen, we willen allemaal gerust zijn dat we goed beschermd zijn. Maar betaal ik niet te veel? En dekt mijn verzekering echt alles wat ik nodig heb?

Onafhankelijk advies

We nemen de tijd om al je risico’s te begrijpen en kijken naar oplossingen die bij jou passen. Met meer dan 35 verschillende maatschappijen waar we mee samenwerken, kunnen we je onafhankelijk adviseren. Zo weet je zeker dat je de kwaliteit krijgt die je verdient.

Alles onder één dak

Heb je net een huis gekocht? Geen zorgen! Bij Teer bieden we alles onder één dak: hypotheken, makelaardij én verzekeringen. Zo kun je met een gerust hart genieten van je nieuwe thuis.

Persoonlijke service 

Bij Teer draait het om persoonlijke service. Je kunt altijd op ons rekenen, of het nu gaat om schadeafhandeling of om simpelweg advies. Wij zijn er voor jou, als jouw persoonlijke financieel adviseur.

Dus als je op zoek bent naar verzekeringen die écht bij jou passen, dan ben je bij Teer aan het juiste adres.

Wil je graag onafhankelijk advies? Of heb je andere vragen over Teer Verzekeringen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel ons op 0251 – 33 81 02 of stuur een e-mail naar verzekeringen@teer.nl.

 

In 6 stappen een hypotheek verlenen

Kennismakingsgesprek
1 Kennismakingsgesprek

Je hebt een financiële vraag en plant hiervoor een gesprek in met één van onze adviseurs. In dit gesprek nemen we een ruime blik op de situatie, gaan we alvast voor je rekenen en schetsen we een eerste beeld van de mogelijkheden.

De schikte woning gevonden
2 De schikte woning gevonden

Heb je een geschikte woning gevonden? Dan verzamelen wij de rest van de benodigde gegevens om de het hypotheekdossier compleet te maken. Hieruit wordt een persoonlijk advies samengesteld.

Keuze geldverstrekker
3 Keuze geldverstrekker

Als onafhankelijk adviseur bieden wij de keuze uit 45+ geldverstrekkers. Gezamenlijk kijken we welke geldverstrekker het beste bij jouw situatie past op basis van het rentepercentage en de voorwaarden.

Controle
4 Controle

De geldverstrekker gaat het volledig dossier twee keer controleren. Is alles akkoord? Dan volgt de bindende hypotheekofferte. We plannen een nieuw gesprek in om het advies gezamenlijk door te nemen en te tekenen.

Transport
5 Transport

De hypotheekstukken worden verstuurd aan de notaris voordat het transport plaatst vind. Als hypotheekadviseur controleren wij nog één keer de gelden. Als full-service kantoor kijken we mee of je verzekeringen op orde zijn om je nieuwe thuis veilig te stellen voor de toekomst.

Gefeliciteerd!
6 Gefeliciteerd!

Het is officieel, je hypotheek is verleend! We houden contact mocht je financiële situatie in de toekomst veranderen. Wij kijken ook de volgende keer eerst vrijblijvend met je.