Duynpark

Castricum

€ 625.000,- tot € 1.800.000,-

Omschrijving

Alle benodigde vergunningen zijn verleend waardoor de bouw definitief van start gaat. De koopsom is gegarandeerd, prijsverhogingen tijdens de bouw zijn uitgesloten. Uw woning wordt volledig afgebouwd en woonklaar opgeleverd. De duurzame en optimaal geïsoleerde appartementen zijn gasloos en geheel toekomstbestendig. Dit staat tevens garant voor lage energielasten.

 

Ervaar de rijkdom van vroeger, geniet van het comfort van nu

 

Middenin het rijke bos- en duingebied van Castricum, op loopafstand van Castricum aan Zee, verrijst op het landgoed Duin en Bosch een prachtig nieuw woonproject. Tussen de talrijke bomen, de weelderige groene duinen en de ontelbare slingerende paadjes wordt Duynpark ontwikkeld. Hier staan rust, ruimte en kwaliteit van leven centraal. Net als wonen in een bijzondere leefgemeenschap. Met respect voor mens, natuur en historie.

 

LUXE APPARTEMENTEN MET EEN AUTHENTIEKE STIJL

Duynpark omvat 48 high end appartementen met diverse luxe voorzieningen. Het gebouw heeft een rijke uitstraling en ligt qua stijl ligt volledig in lijn met de monumentale gebouwen op het landgoed. Bewoners kijken vanuit de appartementen uit over de unieke bos- en duinrijke omgeving en de prachtige gerestaureerde watertoren aan de andere kant van de straat. Het is er een baken van rust.

 

PRETTIG WONEN, NU ÉN LATER

Het stijlvolle appartementengebouw heeft vier woonlagen en een verdiepte parkeergarage. Elke woonlaag kent appartementen van verschillende groottes, variërend van 79 tot maar liefst 260 m2. Zo spelen we in op de verschillende wensen en behoeften. Duynpark biedt een scala aan faciliteiten die bijdragen aan een aangename, comfortabele en gezonde levensstijl. Er zijn diverse wellness- en gezondheidsvoorzieningen aanwezig en het gebouw is voorzien van moderne technieken die zorgen voor extra gemak en comfort. Bovendien levert Duynpark door haar gecombineerde functie een bijdrage aan de maatschappelijke invulling van de samenleving. Niet alleen in, maar ook buiten het gebouw treft u diverse faciliteiten die het leven aantrekkelijk en makkelijk maken.

 

In het hart van het gebouw vestigt zich de ZorgSpecialist. Op de begane grond vind u hier het luxe zwembad, de infrarood sauna, de volledig uitgeruste fitness ruimte en een fysiotherapeut. Verspreid door het gebouw vindt u ook drie liften. De appartementen worden levensloopbestendig en krijgen het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid (NLKT). Daarmee maken we het voor bewoners mogelijk om tot in lengte van dagen in het appartement te blijven wonen.

 

DE PLEK VOOR WELZIJN EN WELBEVINDEN

De appartementen in Duynpark worden volledig en zeer luxueus afgewerkt. Van vloer tot tegelwerk, van sanitair tot keuken, alles is van excellente kwaliteit. De buitenzijde van het gebouw wordt in monumentale stijl, passend in de omgeving, gebouwd met hoogwaardige materialen waarbij veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid. Het gebouw wordt voorzien van de meest moderne technieken. De binnentuin wordt onder architectuur aangelegd is naast de privé buitenruimtes een aangename plek om te vertoeven. Alle appartementen worden compleet opgeleverd met hoogwaardig sanitair en een high end keuken. De plafonds en wanden worden gestuct en sausklaar opgeleverd en we leggen een prachtige vloer van Frans eiken. Uw appartement wordt nagenoeg woonklaar opgeleverd. Dat noemen we zorgeloos genieten.

 

OMGEVING - AANGENAAM WONEN IN EEN RUSTIEKE, LANDELIJKE OMGEVING

Castricum heeft veel te bieden. Rust, groen en kwaliteit van leven zijn kenmerkend voor het rijke duin- en bosgebied van Castricum. Talloze fiets- en wandelroutes maken de omgeving tot een populair gebied voor natuurliefhebbers en sporters. Maar ook restaurants, supermarkten en winkels zijn dichtbij. En zelfs de grote steden als Alkmaar, Amsterdam en Haarlem liggen op 30 minuten rij afstand.

 

INTERESSE?

U kunt zich nu inschrijven voor de appartementen via de website www.duynpark-castricum.nl of u kunt contact opnemen met een van de verkopende makelaars, wij vertellen u graag meer over dit prachtige project!

Lees meer

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Sofie Kochx

Sofie Kochx

Nieuwbouw

Nieuwbouwspecialist

Vraag meer informatie aan