Thuis in

Wonen

Dé specialist in Noord-Holland op het gebied van wonen, werken en financieren. Als het gaat om wonen, zijn wij er voor jou. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis, hulp nodig hebt bij het verkopen van je woning of begeleiding zoekt bij het vinden van een huurwoning, wij staan voor je klaar.

Over Teer Wonen

Als ervaren woningmakelaardij kennen wij de Noord-Hollandse huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 150 jaar ervaring hebben we een schat aan kennis opgebouwd die we graag met je delen. Bij Teer begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een grote stap is. Daarom begeleiden we je van begin tot eind en nemen we alle zorgen uit handen.

Wonen

9,1

Gemiddelde beoordeling

0

Objecten verkocht dit jaar

0

Jaar ervaring
Laatste appartementen beschikbaar

Wijkerhoek in Beverwijk

In de wijk Meerestein, aan de Schouwenaarsstraat, staat sinds jaar en dag Autoshowroom Drent & Kloek, is er nu een plan ontwikkeld voor een mix van stadse woningen en appartementen, om deze wijk verder te transformeren tot bloeiende woongemeenschap. In het robuuste gebouw genaamd Wijkerhoek worden in totaal 19 koopwoningen gerealiseerd, bedoeld voor zowel starters als senioren.

Bekijk dit project
Laatste appartementen beschikbaar

Duynpark in Castricum

Alle benodigde vergunningen zijn verleend waardoor de bouw definitief van start gaat. De koopsom is gegarandeerd, prijsverhogingen tijdens de bouw zijn uitgesloten. Uw woning wordt volledig afgebouwd en woonklaar opgeleverd. De duurzame en optimaal geïsoleerde appartementen zijn gasloos en geheel toekomstbestendig. Dit staat tevens garant voor lage energielasten.

Bekijk dit project
wijkerhoek
strandwal

Beoordelingen

Klanten geven ons een 9,2 op basis van 240 beoordelingen

“We zijn zoals verwacht, weer uitermate tevreden over de service, kennis en kunde van de Teer medewerkers. Met zowel de binnen- als de buiten dienst is het prettig samenwerken. Een volgende keer zullen wij zeker weer een beroep doen op Teer makelaars.”

- Een funda gebruiker

“Het contact met de makelaar was plezierig en ongedwongen. Tijdens het verkoopproces zijn wij prima op de hoogte gehouden, we wisten elkaar heel snel te bereiken. Kortom, het voor ons toch wel spannende proces verliep dankzij hun deskundigheid prima en leidde tot een geslaagde verkoop.”

- Een funda gebruiker

“Goede begeleiding, snelle reactie op vragen en een realistische vraagrijs. Geen dwang na uitstel verkoop. Wel snel weer opgepakt toen we er klaar voor waren.”

- Een funda gebruiker