Neem direct contact op

Of je nu een huis koopt, je hypotheek wilt aanpassen of gewoon de waarde van je vastgoed wilt kennen, een betrouwbaar taxatierapport is onmisbaar. Bij Teer begrijpen we dat als geen ander. Onze deskundige aanpak en persoonlijke service zorgen voor financiële zekerheid in elke situatie.

Wat is een taxatierapport?

Een taxatierapport vertelt je precies wat jouw woning, bedrijfspand of ander vastgoed waard is. Dit rapport is handig én nodig bij het kopen van een huis, verbouwen, het oversluiten van je hypotheek, het regelen van je scheiding en meer. Het is de basis voor veel belangrijke beslissingen. 

Het rapport wordt opgesteld door een erkende taxateur en omvat onder andere informatie over de locatie, grootte, staat van het pand en de huidige marktomstandigheden. In het taxatierapport wordt op basis van al die informatie de actuele waarde van het pand benoemd.

Een taxatie door Teer

Omdat elk pand anders is, nemen we de tijd om je pand grondig te inspecteren. Onze erkende taxateurs voeren een bouwtechnisch onderzoek uit en analyseren de lokale huizenmarkt. Zo ontvang je een rapport dat voldoet aan de eisen van geldverstrekkers én aan jouw verwachtingen.

  • Onze erkende en ervaren taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
  • Wij werken volgens de internationale richtlijnen EVS/IVS
  • Teer is aangesloten bij de Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI): hét keurmerk voor woningtaxaties.
  • Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd

Direct een taxatie inplannen

Spoedtaxatie nodig?

Soms moet het snel gaan. Bij Teer begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we spoedtaxaties aan. Onze erkende taxateur Marit Nieboer staat klaar om jouw spoedeisende taxatie met de hoogste prioriteit te behandelen. Met haar 20 jaar ervaring en efficiënte werkwijze garanderen we binnen no-time een onderbouwd en gevalideerd rapport.

Wil je meer weten over onze spoedtaxaties of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Marit Nieboer via 06-48979239 of vul het contactformulier in.

Lees meer