Bakkerspleintje 26-28

CASTRICUM

€ 1.995,- p/m

Type winkelruimte
Bouwjaar 2010
Oppervlakte 347 m²

Omschrijving

TE HUUR
Wil jij kantoor houden aan een sfeervol plein? Of heb je een te gek winkel- óf horecaconcept maar is het je nog niet gelukt de juiste plek te vinden in een levendige omgeving?
Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfspand in hartje Castricum zou dit weleens een perfecte match kunnen zijn! Er is hier ontzettend veel mogelijk, uiteraard onder voorbehoud van goedkeuring van verhuurder en gemeente.

Dit object kent een uitstekende locatie: gelegen aan het Bakkerspleintje, omgeven door diverse winkels, op loopafstand van openbaar vervoer en met genoeg parkeerruimte in de parkeergarage onder het plein.
Het plein ademt sfeer en intimiteit door de warme kleuren, de hoogstaande architectuur en bouw en de detailleringen op en rond het plein.

Wat opvalt aan dit object zijn de enorme raampartijen: aan daglicht én etalage geen gebrek - wat het werken en vertoeven op deze locatie prettig maakt.
Het object zelf is in het huidige gebruik speels ingedeeld wat ook meteen de diversiteit van deze ruimte weergeeft: het opdelen in verschillende ruimtes kan hier gemakkelijk. Daardoor is deelverhuur bespreekbaar.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De ligging van het Bakkerspleintje is centraal gelegen in het dorpshart van Castricum. Prima bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Castricum is een kustplaats en kent op dit moment een kleine 37.000 inwoners.

INDELING
Bedrijfsruimte opgedeeld in twee aparte ruimtes, keukenruimte, toiletruimte, berging.

PARKEREN
Onder het plein is een parkeergarage gerealiseerd met bijna 120 parkeerplaatsen voor het winkelend publiek. Tijdens winkelopeningstijden geldt hier een blauwe zone en is het parkeren dus gratis.

OPLEVERING
Oplevering in overleg.
HUURPRIJS
- Bakkerspleintje 26 – ca. 189 m² v.v.o., huurprijs € 2.200,-- excl. btw per maand
- Bakkerspleintje 28 – ca. 158 m² v.v.o., huurprijs € 1.995,-- excl. btw per maand
- Bakkerspleintje 26 & 28 - ca. 347 m² v.v.o., huurprijs € 4.195,- excl. btw per maand.

SERVICE- EN PROMOTIEKOSTEN
Voorschot servicekosten € 10,--/m² excl. btw per jaar. Voorschot promotiekosten wordt op dit moment niet geheven, maar verhuurder behoudt zich het recht voor dit op termijn wel weer te doen.

OPPERVLAKTE
Ca. 347 m² in totaal.

ENERGIELABEL
A

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Op het moment van aanmelden kent dit object de bestemming 'Centrum - 2' binnen het vigerende bestemmingsplan 'Centrum'. Binnen de huidige bestemming is het vestigen van 'detailhandel', '(medische)dienstverlenende bedrijven en/of instellingen', 'kantoren', 'horeca tot en met categorie 2' en 'maatschappelijke voorzieningen' toegestaan. Of uw bedrijfsactiviteit toegestaan zijn binnen dit bestemmingsplan behoord tot je onderzoeksplicht. Voor verdere toelichting verwijzen wij je graag naar het hierboven genoemde bestemmingsplan of naar www.omgevingswet.overheid.nl. De privaatrechtelijke bestemming is bedrijfsruimten, bestemd om te worden gebruikt voor winkel/kantoor/horecagebruik met inachtneming van alle relevante publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke bepalingen ter zake.

OPLEVERING
Verhuur geschiedt op Casco+ basis:
- Hardhouten buitenkozijnen met HR++ glas en houten deuren met SKG** hang- en sluitwerk en RVS deurbeslag;
- Brandwerende winkelscheidende wanden;
- Hardstenen dorpel onder de buitenkozijnen;
- Akoestisch plafond;
- Wand- en vloerbekleding;
- Huidige niet-constructieve wanden.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
5+5 etc.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door verhuurder;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u voor nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op via het telefoonnummer 0251-212102. Wij informeren u graag nader.

Deze aanmelding is in samenwerking met Brantjes Bedrijfsmakelaars.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs
€ 1.995,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2010
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010
Kantoorruimte
Oppervlakte
347 m²
Verdiepingen
1
Winkelruimte
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
347 m²
In units vanaf
158 m²
Verkoopvloer oppervlakte
347 m²
Verdiepingen
1
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1
Buitenruimte
Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer

Locatie

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Kim de Vries

Kim de Vries

BOG

Vastgoedadviseur bedrijfsmakelaardij

Vraag een bezichtiging aan